Opis

Bedževi su originalan način kojim se možete istaknuti

Bedževi su odličan dodatak kojim možete ukrasiti svoju odjeću, ruksak, torbicu ili ih možete koristiti kao zanimljiv promotivni materijal. Često se koriste za vjenčanja, sportska natjecanja, norijade  i zabave različitoga karaktera za isticanje pripadnosti nekoj grupi ili stranki. Ova sitna stvarčica odličan je personalizirani poklon kojim možete svojim voljenim osobama pokazati koliko Vam znače. Sadržaj bedža ovisi o Vama i svaki se izrađuje isključivo prema Vašim željama

Izrada bedževa

Bedževi se izrađuju iz graverske plastike u boji laserskom tehnologijom maksimalne preciznosti prilikom izrade i vrhunske kvalitete. U našoj ponudi možete pronaći čak jedanaest različitih boja. Boja graverske plastike može biti: zlatne, srebrne, narančaste, žute, crne, bijele, crvene, zelene, plave, ljubičaste i bakrene. Boja gravure ovisi o boji graverske plastike od koje se izrađuje bedž. Nakon što se bedž laserski izradi, na njega se lijepi kvalitetna kopča.

Izrađujemo bedževe po Vašim željama. Odaberite boju, veličinu i način izrade. Oblik bedža može se mijenjati prema potrebama i željama klijenta, ali klijent nam treba ostaviti željenu shemu novog oblika pločice. Izrezati se mogu natpisi, slova, srca… Apsolutno sve što ste zamislili. Svaki bedž je jedinstven i unikatan.

Način postavljanja privjeska: kopča

Veličina privjeska prilagođava se sadržaju i željenom obliku. Prosječna veličina privjeska je 4 x 4 cm. Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.