Opis

Žigovi za led savršeni su dodatak svakog pića.

Žigovi za led omogućuju označavanje kocki leda. Mnogi ekskluzivni restorani, barovi ili kafići često posežu za ovim jednostavnim trikom otiskivanja leda kako bi svojim klijentima pružili novo iskustvo. Otiskivanje leda odličan je način za popularizacijom vlastitoga brenda i poduzeća. Svako piće u kojem se nalaze kockice leda s otiskom loga, ilustracije ili drugog dizajnerskog rješenja, izaziva oduševljenje i Vašu uslugu podiže na višu razinu. Ovo je vrlo jednostavan, a izuzetno profinjen način promoviranja.

           

Kako se izrađuju žigovi za otiskivanje leda?

Prilikom izrade pazi se na sve, do najsitnijeg detalja kako bi garantirali vrhunsku kvalitetu i trajnost ovoga proizvoda. Metalni žig za led izrađuje se od izdržljivog materijala, mesinga. Mesing je legura napravljena od bakra i cinka, ali može sadržavati druge materijale u manjim postocima. Ovaj materijal ima veliku otpornost na koroziju, odličan je za obradu i otporan je na različite uvjete rada. Grafička priprema se izrađuje računalno, nakon čega se šalje na stroj za obradu metala. Obrada mesinga i izrada žigova za led izrađuju se pomoću suvremene CNC tehnologije.

                               

Kako se koriste?

Korištenje žigova za led je brz i lagan zadatak. Otisak je vidljiv već u svega par sekundi. Žig je potrebno čvrsto pritisnuti na led dvije do tri sekunde. Energija se prenosi između metala i leda što dovodi do otapanja ledene površine. Nakon što se žig odvoji od leda, na kocki ostaje savršeni otisak. Ovaj proces je zapanjujuće jednostavan i brz.

           

Kreirajte trajan utisak i pružite nezaboravno iskustvo

Žigovi za led svako piće pretvaraju u luksuzno, a svaki gutljaj ima okus profinjenosti. Fenomenalan su odabir za promoviranje vlastitoga brenda koji Vašim kupcima osigurava povjerenje i izvrsnost. Pošaljite nam grafičku pripremu, a mi ćemo Vaše ideje realizirati. Nudimo uslugu izrade grafičke priprema, ako nemate vlastitih ideja. Jamčimo Vam besprijekoran proizvod, odlične kvalitete i izvrsnosti.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.