Opis

Žigovi za drvo – spektakularno spaljivanje

Žigovi za drvo je jako jednostavan za korištenje te je potrebno samo par minuta za zagrijavanje pečata. Ugravirajte motiv po želji. Žig se jednostavno i lako koristi na različiti materijalima. Može ostaviti trag na drvu, plutu, koži pa čak i na kori naranče.

Izrada i korištenje žiga za drvo

Žig za drvo je lemilica. Donji dio lemilice napravljen je od mesinga i na njemu se nalazi željeni oblik pečata. Oblik kao i veličina mogu biti različiti, ovise o onome što želite otisnuti. Otisnuti se može logo poduzeća, ilustracija, tekst, riječi ili inicijali. Lemilica se priključuje na struju. Potrebno je nekoliko minuta kako bi se zagrijala. Dok se postigne potrebna temperatura, na mjesto gdje se želi napraviti otisak, prisloni se žig na par sekundi i makne. Na površini ostaje neizbrisiv i trajan otisak.

Prednosti

  • Različiti oblici i veličine
  • Jednostavna upotreba
  • Trajan i neizbrisiv otisak
  • Brzo vrijeme zagrijavanje
  • Otiskivanje različitih materijala

Ova vrsta žigova odlična je za kreiranje imidža i brenda poduzeća. Često se koristi u drvnoj industriji za označavanje drva. Proizvod je primamljiv i lako primjenjiv u ugostiteljstvu. Ovo je zanimljiv dodatak pomoću kojeg možete otiskivati kore limuna ili naranče te svojim gostima pružiti nezaboravno iskustvo prilikom ispijanja koktela. Žig za drvo, zbog svoje prilagodljivosti materijalima, ostavlja neizbrisiv trag na brojnim podlogama.

Zagrijavanjem žig postiže visoku temperaturu s toga pripazite prilikom korištenja. Preporučuje se korištenje rukavica za zaštitu od temperature.

Cijena može varirati te ovisi o:

  • broju detalja žiga za drvo  koje treba izgravirati na mesingu
  • jačine lemilice koja je potrebna ovisi o dubini obrade te površini  žiga za drvo, jačina lemilice utječe na vrijeme spaljivanja drva tj drugog materijala u koji se utiskuje
  • količina potrebnog materijala, veči žigovi za drvo su teži te treba više materijala, cijena materijala utječe na cijenu te se korigira prema trenutnim tržnim cijenama

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.