Opis

Ekonomičan i praktičan pečat sa drvenom drškom od prirodnog drva. Izrada pečata za vjenčanja sa drvenom drškom se preporučuje kada želite elegantniji alat od klasičnog automat pečata. Drveni pečat za vjenčanja možete koristiti za označavanje pozivnica, zahvalnica, poklona za goste…

Jastučić sa tintom i tinta za jastučić se naručuju zasebno.

Vrijeme isporuke: od 2 do 5 radna dana (zbog same izrade drške prema Vašim zahtjevu).

Lako za održavanje.

Broj redova – određuje se prema dimenziji same drške i prema količini željenog teksta na pečatu (od 10 cm2 do 315 cm2, a za veće dimenzije kontaktirati GIT – moguće je izraditi veće pečate)

Daljnje informacije

Naručite drveni pečat za vjenčanja po narudžbi povoljno na www.pecati.com. Zašto kupiti od nas? Najveći smo dobavljači pečata online, stoga jamčimo visoku kvalitetu, kratko vrijeme isporuke te dobivate garanciju na proizvode. Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

1. “Naplaćujete li grafičku pripremu pečata dodatno?”

Ne, grafička priprema pečata se ne naplaćuje dodatno.

2. “Koliko dugo trebam čekati da se izradi moj pečat?”

Pečat će Vam biti gotov u pravilu u roku od jednog radnog dana.

Dostava i povrati

Dostavit ćemo Vam pečat u tvrtku ili na privatnu adresu u kuću, stan. Štambilj, pečat, žig ili bilo koji naš proizvod paketna služba će dostaviti na mjesto koje Vama odgovora. Možete biti kod kupca, partnera, a paketna služba će u dogovoru s Vama dostaviti paket na mjesto koje Vama najviše odgovara.

Proizvode koji su plaćeni bit će isporučeni u okvirnom roku od 2 do 10 radnih dana. Rok počinje teći od trenutka Vaše uplate na žiro računu Prodavatelja. U slučaju da nismo u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome ćemo Vas obavijestiti radi dogovora o novom roku isporuke.

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.