Opis

Automatski Colop Printer Q 30 je četvrtasti pečat, idealni za izradu faksimila koji sadrži potpis srednje ili male dužine. Sa preciznim otiskom i atraktivnom cijenom, idealan je za faksimile. Jednostavnih linija i elegantnog dizajna sa mogućnošću dodatne personalizacije. Njihovo korištenje je jednostavno i lako. Jednim klikom potpis je gotov, a potpisivanje mnogobrojne dokumentacije može biti gotovo u tren oka.

Značajke proizvoda

 • 31 x 31 mm kvadratnoga otiska
 • 1 boja proizvoda: crna
 • 5 boja otiska: crna, plava, crvena, zelena, ljubičasta
 • ostale boje otiska: roza, žuta, narančasta, bordo, smeđa, menta, tirkizna, bijela – tintu je potrebno posebno naručiti

Prednosti proizvoda

 • ugrađeni jastučić za tisuće besprijekornih otiska
 • laserski izgravirana guma za otiske izrađena iz vulkanizirane gume
 • dizajn tekstualne pločice po mjeri
 • visoka kvaliteta jastučića garantira dugotrajno otiskivanje
 • precizan otisak zahvaljujući vidljivim oznakama na dršci
 • moguća zamjena jastučića nakon nekoliko tisuća otisak (ovisi o materijalu na koji se otiskuje)
 • garancija na jastučić i izgraviranu gumu
 • savršeni otisci pečata zahvaljujući najkvalitetnijim materijalima

Primjeri upotrebe
Ovaj kompaktni faksimil pečat izvrsno je prikladan za otiskivanje potpisa. Dobra alternativa tradicionalnim drvenim pečatima.

Daljnje informacije

 • zamjenski jastučić: E/Q 30

Naručite kompaktan automatski faksimil pečat Colop Printer Q 30 sada povoljno na www.pecati.com. Zašto kupiti od nas? Najveći smo dobavljači pečata online, stoga jamčimo visoku kvalitetu, kratko vrijeme isporuke te dobivate garanciju na proizvode. Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Često postavljana pitanja

1. Što je faksimil?  

Faksimil je pečat na kojem se nalazi istovjetna reprodukcija potpisa ovlaštene osobe te se često koristi u organizacijama i različitim poduzećima. Koristi se prilikom potpisivanja razno raznih dokumenata koji nemaju preveliku pravnu važnost za poduzeće, ali ipak ih je potrebno potpisati.

2. “Što sve trebam za izradu faksimila?”

Izrada faksimila ponajprije zahtijeva vlastoručni potpis osobe. Osoba se mora vlastoručno potpisati na papir i isti dostaviti nama ili nam poslati skenirani potpis.

3. “Koliko dugo trebam čekati da se izradi moj faksimil?”

Faksimil će Vam biti gotov u pravilu u roku od jednog radnog dana.

Dostava i povrati

Dostavit ćemo Vam faksimil pečat u tvrtku ili na privatnu adresu u kuću, stan. Faksimil, štambilj, pečat, žig ili bilo koji naš proizvod paketna služba će dostaviti na mjesto koje Vama odgovora. Možete biti kod kupca, partnera, a paketna služba će u dogovoru s Vama dostaviti paket na mjesto koje Vama najviše odgovara.

Proizvode koji su plaćeni bit će isporučeni u okvirnom roku od 2 do 10 radnih dana. Rok počinje teći od trenutka Vaše uplate na žiro računu Prodavatelja. U slučaju da nismo u mogućnosti isporučiti u navedenom roku, o tome ćemo Vas obavijestiti radi dogovora o novom roku isporuke.

U slučaju da ste iz bilo kojeg razloga nezadovoljni proizvodom, isti možete zamijeniti ili vratiti u zamjenu za novac unutar 14 dana od primitka. Za ostvarivanje ovog prava, potrebno je neoštećeni proizvod poslati u originalnom pakiranju sa svom opremom i dokumentacijom s kojim je proizvod bio originalno isporučen.