Drvena ukrasna poklon kutija

≈0.00 €

Usluga izrade drvenih kutija sa gravurom prema Vašim željama.

POŠALJI UPIT

SKU: 129757 Kategorija:

Opis

Imate savršen poklon ali treba Vam nekonvencionalno pakiranje? Želite nekome pokloniti kovčeg s blagom ali smatrate da takvo što postoji samo u bajkama? Imate mali znak pažnje, ali niste vični zamatanju poklona i tražite elegantno rješenje? Za Vas smo dizajnirali originalno rješenje za sve probleme koje biste mogli imati s pakiranjem poklona i proizvoda. Naše drvene personalizirane kutije dolaze u svim veličinama i s raznim motivima po Vašoj želji.

Kreativne drvene poklon kutije specifičnog načina spajanja te sa laserski urezanim ili graviranim motivima savršeni su pokloni za razne prigode. Osim ljepotom i originalnošću, njihova trajnost i multifunkcionalnost pretvara ih i same u poklon koji se čuva zauvijek.

Kutijice mogu biti raznih dimenzija i motiva te za razne prigode: vjenčanja, godišnjice, rođendane, poklon za najbolju razrednicu…

Graviranje drva

Graviranje drva laserskom tehnologijom omogućuje maksimalnu preciznost u izradi. Također omogućava nebrojena dizajnerska rješenja. Sve što se može grafički pripremiti možemo laserski izgravirati.

Cijena na upit, ovisi o veličini kutijice, veličini gravure, količini kutija.

Rok isporuke većih količina je 7 radnih dana ili prema dogovoru.

Naslov

Go to Top