Opis

Graviranje drva svaki predmet čini posebnim

Graviranje drva najčešća je tehnika njegove obrade koja mu daje dašak unikatnosti. Predmeti s gravurom odličan su personalizirani poklon, a isto tako zanimljiv promotivni materijal. Drveni predmeti dio su svakoga kućanstva. U dom donose miris prirode i dio tradicije. Predmeti rađeni od drva poznati su po svojoj kvaliteti i izdržljivosti, a njihova upotreba i namjena široko je rasprostranjena.

           

Graviranje drva

Graviranje drva laserskom tehnologijom omogućuje maksimalnu preciznost u izradi i ova metoda izrezivanja drva najkorištenija je za obradu takve podloge. Mogućnosti graviranja drva su beskonačne, sve što se može grafički pripremiti, može se gravirati i rezati pomoću lasera. Prilikom graviranja drvenih predmeta slobodno se možemo prepustiti kreativnom stvaranju, jer laser to može pretvoriti u stvarnost.

Što se može gravirati?

Drvo je iznimno pogodan i jednostavan materijal za obradu. Gotovi svi proizvodi rađeni od drva mogu se gravirati laserskom tehnologijom. Nudimo uslugu graviranja svih predmeta maksimalne veličine 600 x 400 milimetara. Gravirati se mogu drveni zidni i ručni satovi, daske za rezanje, drvene drške noževa, kuhače, drvene kutijice i svi ostali proizvodi izrađeni od drva koje želite personalizirati.

           

Običan proizvod pretvara u jedinstven poklon

Kupili ste poklon izrađen od drva koji je sam po sebi super, ali još uvijek nije savršen? Graviranje takvog proizvoda odlično je rješenje. Graviranim tekstom i različitim motivima svoje proizvode personalizirajte. Ovakvi pokloni su jedinstveni. U njihovu izradu je uložen trud koji je vidljiv na finalnom proizvodu.

Osim graviranja i rezanja drva, u našoj ponudi možete pronaći uslugu laserskog graviranja i rezanja predmeta od plastike ili stakla.

Napomena! Cijena na upit, ovisi o veličini i minuti graviranja. Rok isporuke većih količina je 7 radnih dana ili prema dogovoru. Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.