Opis

Drvena ukrasna poklon kutija prilagođava se svakom poklonu

Imate savršen poklon ali treba Vam nekonvencionalno pakiranje? Želite nekome pokloniti kovčeg s blagom ali smatrate da takvo što postoji samo u bajkama? Imate mali znak pažnje, ali niste vješti u zamatanju poklona i tražite elegantno rješenje? Za Vas smo dizajnirali originalno rješenje za sve probleme koje biste mogli imati s pakiranjem poklona i proizvoda. Naše drvene personalizirane kutije dolaze u svim veličinama i s raznim motivima po Vašoj želji. Drvena ukrasna poklon kutija idealna je za vjenčanja, godišnjice, rođendane, poklon za najbolju razrednicu…

           

Izrada ukrasne poklon kutije od drva

Drvena kutija za poklone se izrađuje strojevima za lasersko graviranje i rezanje. Kutijice mogu biti raznih dimenzija i motiva. Graviranje drva laserskom tehnologijom omogućuje maksimalnu preciznost u izradi što omogućava nebrojena dizajnerska rješenja. Sve što se može grafički pripremiti možemo laserski gravirati. Kreativne drvene poklon kutije specifičnog načina spajanja te s laserski urezanim ili graviranim motivima savršeni su pokloni za razne prigode. Osim ljepotom i originalnošću, njihova trajnost i multifunkcionalnost pretvara ih i same u poklon koji se čuva zauvijek.

         

U dizajniranju savršenog poklona za Vaše najmilije možete sudjelovati i Vi. Pištite nam, šaljite ideje, igrajte se motivima – BUDITE KREATIVNI. Na kutije se mogu gravirati svakakvi motivi, tekst ili ilustracije. Pošaljite nam Vaše zamisli, a mi ćemo ih realizirati.

Cijena na upit, ovisi o veličini kutijice, veličini gravure, količini kutija. U našoj ponudi možete pronaći  drvenu ukrasnu poklon kutiju manjih dimenzija koja je idealna za čuvanje dragocjenosti i sitnica kao što je nakit ili privjesak.

Rok isporuke većih količina je 7 radnih dana ili prema dogovoru.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.