Opis

Brojevi za stol od drva su odlično organizacijsko rješenje

Brojevi za stol od drva postali su sve popularniji. Njihova popularnost krije se u praktičnosti. Gosti su nahrupili na Vaše vjenčanje, no kako im svima što brže objasniti gdje se nalazi njihov stol? Brojevi za stol odlično su rješenje ovakve situacije. Elegantni, efektni i jednostavno savršeni za planiranje vjenčanja do najsitnijeg detalja. Ovaj sitan organizacijski detalj odlično se može stopiti s okolinom i postati dio dekoracije svakog vjenčanog stola.

           

Karakteristike proizvoda

  • Materijal. šperploča
  • Debljina šperploče: 3 mm
  • Izrada pomoću lasera
  • Gravura
  • Visina 15 cm

Kako izrađujemo brojeve za stol?

Brojeve za stol izrađujemo visokokvalitetnom suvremenom laserskom tehnologijom za obradu materijala. Zbog svoje iznimne preciznosti i vrhunske kvalitete, laserom možemo rezati i gravirati različite materijale i pretvoriti ih u mnogobrojne funkcionalne proizvode.  Brojeve za stolove izrađujemo iz šperploče. Mogućnosti graviranja ovog materijala su beskonačne. Drvo je lagan, jednostavan za obradu, praktičan i kvalitetan materijal. Laserski se može gravirati i rezati sve što se može grafički pripremiti. Brojeve za stolove možemo pobojati u srebrnu ili zlatnu. Ovaj sitni dodatak odlično izgleda i bez posebnoga bojanja.

           

Graviranje drva

Graviranje drva laserskom tehnologijom omogućuje maksimalnu preciznost u izradi. Metoda izrezivanja drva pomoću lasera najkorištenija je u njegovoj obradi. Mogućnosti graviranja drva su bezbrojne. Sve što se može grafički pripremiti, može se laserski obrađivati. Prilikom graviranja drvenih predmeta slobodno se možemo prepustiti kreativnom stvaranju, jer laser to može podnijeti i pretvoriti u stvarnost.

Brojevi za stol od šperploče odličan su dodatak Vašeg vjenčanja koji će Vam uvelike pomoći pri organizaciji smoga slavlja. Debljina šperploče je 3 mm. Ovaj sitni, a ipak korisni detalj, može se stopiti s ostatkom dekoracije svakoga stola. Brojeve možete ukomponirati u bukete s cvijećem, staviti ih na stol kao zasebnu dekoraciju ili ih uklopiti s ostatkom uređenja. Pošaljite nam Vaše ideje, želje i zamisli, a mi ćemo ih realizirati te Vam pomoći u stvaranju vjenčanja iz snova.

Napomena! Rok isporuke većih količina je 7 radnih dana ili prema dogovoru. Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.