Čaše za vjenčanje – KUM DAJE PRISTANAK NA DOŽIVOTNU ROBIJU

12.50  12.50 

Usluga graviranja čaša po Vašim željama. Laserski graviramo: boce, čaše, vrčeve itd. Želite li personalizirani proizvod od stakla donesite ga nama, a mi ćemo napraviti ostalo.

Cijena se obračunava po komadu, odnosno po minuti graviranja. U cijenu nije uključena cijena grafičke pripreme i dizajna.

Cijena se odnosi samo na uslugu graviranja staklenih predmeta u koju nije uključena cijena čaše. Potrebno je dostaviti čaše u našu poslovnicu. Ukoliko se čaša kupuje preko nas, ona se dodatno naplaćuje.

POŠALJI UPIT

Opis

Čaše za vjenčanje dodatno oplemenjuju ovaj poseban dan

Čaše za vjenčanje idealan su poklon za mladence, ali mogu dodatno oplemeniti svako vjenčanje. Gravirane čaše su savršen način da svojim najdražima izrazite posebnu poruku ili pružite nezaboravan poklon. Izrađene su s pažnjom posvećenom detaljima te su osmišljene kako bi dodale poseban šarm svakom događaju, uključujući vjenčanja, godišnjice ili proslave. Gravura na staklu izgleda impresivno, elegantno i profinjeno. Stakleni proizvodi koji sadrže gravuru mogu biti odličan personalizirani poklon ili sjajan dodatak proslavi.

Odabir dizajna i mogućnost personalizacije

U našoj raznolikoj ponudi dizajna, pronaći ćete natpise koji su duhoviti, emotivni ili romantični. Čaše s personaliziranim gravurama su idealan izbor za dodavanje posebnog sjaja Vašim vjenčanjima i slavljima. Svaki natpis ima svoju priču i oslikava poseban trenutak svadbenog slavlja. Iako već imamo prekrasne dizajne, nudimo mogućnost personaliziranija čaša prema željama. Pobrinut ćemo se da vaša čaša bude jedinstvena i upravo onakva kakvu ste zamislili.

Karakteristike proizvoda:

  • Materijal: staklo
  • Način izrade: lasersko graviranje
  • Personalizirani proizvod
  • Poklon za sve prigode
  • Trajnost gravure
  • Boja gravure: bijela

Količinski popust na graviranje čaša:

Preciznost izrade gravure i posvećenost detaljima

Čaše izrađujemo pomoću laserske tehnologije. Gravura na čašama je trajna, neće izbljediti ili nestati nakon nekog vremena i ostat će zauvijek vidljiva na staklu. Svaka čaša je pažljivo gravirana s preciznošću i stručnošću, osiguravajući da natpisi ostanu jasni i čitljivi. Neka ovaj jednostavan dodatak da sjaj vašem slavlju i ostane nezaboravna uspomena na vašu ljubavnu priču. Graviramo staklene čaše različitih dimenzija, vrčeve, ogledala, boce vina i ostale zanimljive predmete od stakla koji mogu poslužiti kao izvrsna dekoracija u Vašem domu ili odličan personalizirani poklon.

Napomena! Cijena se odnosi samo na uslugu graviranja staklenih predmeta u koju nije uključena cijena čaše. Potrebno je dostaviti čaše u našu poslovnicu. Ukoliko se čaša kupuje preko nas, ona se dodatno naplaćuje. Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Cijena može varirati ovisno o količini. Ukoliko se gravira samo tekst (bez logotipa, cliparta, fotografija i sl.) cijena pripreme se ne obračunava posebno. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na laser@git.hr.

Naslov

Go to Top