Reveri za vjenčanje

1.00  1.00 

Reveri za vjenčanje izrezuju se i graviraju iz šperploče vrhunske preciznosti. Kvalitetni su i izdržljivi. Sve što Vam padne na pamet, svaka zamisao ili ideja može se realizirati ukoliko ju je moguće grafički pripremiti. Nakon obrade materijala, na revere se lijepe ziherice. Maksimalna veličina je 5 centimetara. Reveri mogu biti šaljivi, romantični, srcoliki ili okrugli. Cijena varira o količini. Navedena cijena se odnosi na samo jedan komad. Za veće količine pošaljite upit.

SKU: 210238 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Reveri za vjenčanje tradicionalan su dodatak svakog vjenčanja

Reveri za vjenčanje ili kitice tradicionalan su ukras kojeg dobiju svi uzvanici na svadbi. Obično se daju na početku slavlja, pri dolasku gostiju, kao znak dobrodošlice. Svaki rever pomno je izrađen i u potpunosti se prilagođava bilo kojoj temi vjenčanja. Izgledaju pomalo rustikalno, ali istovremeno elegantno. S obzirom na kvalitetu materijala od kojeg se izrađuju, jako su izdržljivi i otporni na oštećenja.

Izrada revera

Reveri se izrađuju pomoću laserske tehnologije. Izrezuju se iz šperploče. Šperploča je kvalitetan materijal koji je pogodan za obradu. Iznimna preciznost lasera omogućuje izrezivanje i graviranje različitih oblika. Sve što se može grafički pripremiti na računalu može postati stvaran fizički predmet. Zahvaljujući načinu na koji se reveri izrađuju, slobodno se prepustite mašti i budite kreativni.  Svaki rever je jedinstven i unikatan. Izrađuje se isključivo prema Vašim željama. Izrezati se mogu natpisi, slova, srca… Apsolutno sve što ste zamislili. Na izrezane i gravirane oblike se naknadno lijepi ziherica. Maksimalna veličina je 5 centimetara. Iz šperploče je moguće izrezati i gravirati sitne dodatke koji se lijepe na mašnu te upotpunjuju cjelokupan izgled revera. Ne nudimo uslugu lijepljenja, izrade mašni i sl.

U svoje vjenčanje uklopite originalne revere koji se prilagođavaju svakoj dekoraciji. Pomalo rustikalnog izgleda, reveri od šperploče su izdržljivi, lagani i ostaju lijepa uspomena na vjenčanje. Pošaljite nam ideje, želje i zamisli, a mi ćemo ih realizirati kako bi Vam pomogli u stvaranju vjenčanja iz snova.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top