Privjesci za vjenčanje

4.00  4.00 

Privjesci za vjenčanje izrezuju se i graviraju laserom iz šperploče debljine 3 mm. Darovi za goste su postali neizostavan dio vjenčanja. Ovo je jednostavni, zanimljiv i korisni poklon koji će razveseliti Vaše uzvanike.  Maksimalna veličina privjeska je 5 x 5 centimetara. Uz privjesak se dobiva alkica. Cijena varira o količini. Navedena cijena se odnosi na samo jedan komad. Za veće količine pošaljite upit.

Opis

Privjesci za vjenčanje su zgodan poklon za goste

Privjesci za vjenčanje su zanimljiv personalizirani poklon Vašim gostima koji će im se zasigurno svidjeti. Vjenčani pokloni ili darovi za Vaše uzvanike su simpatičan način zbog kojeg Vaše slavlje poprima poseban štih. Za poklon možete odabrati nešto što predstavlja Vas kao par ili zabavni dodatak koji se uklapa s ostatkom dekoracije vjenčanja.

Značajke proizvoda i izrada

  • Oblik: prema željama i izboru
  • Dimenzije: maksimalan veličina 5 x 5 cm
  • Materijal: šperploča
  • Debljina: 3 mm

Privjesci se izrezuju iz šperploče pomoću najsuvremenije laserske tehnologije. Zbog vrhunske preciznosti lasera, mogu se izrezati različiti oblici na koje se graviraju brojni vizualni elementi. Šperploča je jako lagan, kvalitetan i otporan materijal. Jednostavno se obrađuje. Sve što poželite može postati stvaran fizički predmet. Maksimalna veličina privjeska je 5 x 5 centimetara. Privjesak može biti različitih oblika i
izrađuje se prema željama. Uz privjesak se dobiva alkica.

Koristan i primamljiv dar

Darovi za goste su postali neizostavan dio vjenčanja. Svaka sitnica i poklon kao znak zahvale će razveseliti uzvanike i ostati im lijepa uspomena. Darovima gostima iskazujete posebnu zahvalu što su bili dio svadbenog slavlja i zajedno s Vama proslavili ovaj važan dan. Osim što će ovaj poklončić oduševiti Vaše uzvanike, zasigurno će im biti koristan.

Provjerite ostatak vjenčanog programa kako bi pronašli sve što Vam je potrebno u kreiranju i organiziranju vjenčanja iz snova.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top