Podmetači za čaše

2.00  2.00 

Podmetači za čaše odličan su dodatak svakog vjenčanja. Izrađuju se iz šperploče debljine 3 mm pomoću laserske tehnologije za izrezivanje i graviranje. Podmetači mogu biti klasičnog kvadratnog ili okruglog oblika. Za ostale oblike pošaljite nam upit, a mi ćemo Vam rado pomoći. Zbog vrhunske preciznosti lasera, sve što se grafički pripremi može se gravirati i izrezati. Gravirati se mogu ilustracije, slova, riječi i drugi vizualni elementi. Cijena varira o količini. Navedena cijena se odnosi na samo jedan komad. Za veće količine pošaljite upit.

SKU: 210237 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Podmetači za čaše su funkcionalan dodatak

Podmetači za čaše osim svoje funkcionalnosti, upotpunjuju izgled i dekoraciju svadbenog stola. Prilikom planiranja slavlja, mladenci moraju misliti na svaki detalj kako bi sve prošlo bez problema. Vjenčanje je događaj na kojem sudjeluje veliki broj uzvanika. Svadbeni stolovi su prenatrpani čašama i različitim bocama pića. Zaštitite stolove i stolnjake od oštećivanja pomoću ovog praktičnog dodatka.

Značajke proizvoda i izrada

 • Oblik: okrugli ili kvadratni (ostali oblici na upit)
 • Dimenzije: maksimalna veličina je 8 x 8 cm ili promjer od 8 cm
 • Materijal: šperploča
 • Izrada pomoću lasera
 • Graviranje različitih vizualnih elemenata

Podmetači se izrezuju iz šperploče pomoću laserske tehnologije vrhunske preciznosti. Upravo je laserska tehnologija danas najkorištenija za obradu drva. Šperploča od koje se izrađuju podmetači je kvalitetna, lagana i otporna. S obzirom da se izrađuju pomoću lasera, mogu biti različitih oblika. Sve što se može grafički pripremiti na računalu može postati stvaran fizički predmet. Na njih se mogu gravirati brojno vizualni elementi koji ih čine originalnima, unikatnima i privlačnima oku. Gravirati se mogu natpisi, ilustracije ili grafike zbog kojih upravo ovi podmetači postaju jedinstveni. Prilagođavaju se svim željama.

Prednosti proizvoda

 • Maksimalna preciznost prilikom izrade
 • Otporan i izdržljiv materijal
 • Personalizirani proizvod
 • Bezbojne mogućnosti dizajniranja
 • Trajnost i praktičnost
 • Praktičnost i dizajn u jednom

Podmetači ili podlošci za čaše su praktično rješenje. Mogu postati dekoracija i uklopiti se u svaku temu vjenčanja. Osim kao sastavni dio slavlja, mogu biti zanimljiv poklon Vašim uzvanicima. Na podmetače se mogu gravirati imena, brojevi, inicijali ili ostali stilski oblici. U dizajniranju možete sudjelovati i VI! Prepustite se kreativnosti i mašti. Pošaljite nam ideje, a mi ćemo ih realizirati. Neka podmetači budu šaljivi, zanimljivi, romantični li otmjeni.

Sve što bi Vam moglo pomoći za organizaciju i dekoriranje vjenčanja možete pronaći u našoj ponudi vjenčanog programa ili nam poslati upit.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top