Naljepnice za vino

0.40  0.40 

Naljepnice za vino prianjaju uz površinu boca raznih dimenzija. Izrađuju se od PVC folije. Odličan su dodatak tijekom posluživanja na vjenčanju, ali mogu postati super personalizirani poklon za Vaše vjenčanje. Otporne su, izdržljive i podnose vlagu. Standardne dimenzije naljepnica su 90 x 120 mm, no dimenzije se mogu prilagoditi svim željama i potrebama. U dizajniranju naljepnica možete sudjelovati i Vi. Pošaljite nam Vaše ideje, a mi ćemo ih realizirat. Cijena varira o količini. Navedena cijena se odnosi na samo jedan komad. Za veće količine pošaljite upit.

SKU: 23080 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Naljepnice za vino i boce upotpunjuju svadbeno slavlje

Naljepnice za vino i ostala pića odličan su dodatak svakog vjenčanja. Neizostavan su dio svakog flaširanog proizvoda. Izrađujemo visoko kvalitetne naljepnice i etikete za različite dimenzija boca koje se uklapaju u svaku dekoraciju svadbenog slavlja. Osim kao dodatak tijekom posluživanja na vjenčanju, naljepnice i etikete običnu bocu vina pretvaraju u savršeni personalizirani poklon za Vaše goste. Samoljepljive su, otporne i jednostavno neophodne u stvaranju svadbe za pamćenje.

Kako se izrađuju?

Naljepnice i etikete se izrađuju u svim dimenzijama prema Vašem izboru. Prilagođavaju se bocama različitih dimenzija i veličina. Otporne su na vlagu, ogrebotine i slična oštećenja te su upravo zato prikladne za svadbu gdje može nastati ludo slavlje. Nudimo izradu naljepnica od sjajne PVC folije. PVC folija je iznimno izdržljiva, dobro podnosi vlagu i otporna je na vodu. Naljepnica se printa i može sadržavati sve boje koje poželite kao i ostale grafičke i vizualne elemente. Najčešće dimenzije naljepnica su 90 x 120 mm.

Dizajnirajmo i kreirajmo zajedno

Izrađujemo naljepnice od PVC folije za boce prema Vašim željama. U dizajniranju možete sudjelovati i Vi. Od Vas tražimo kreativnost. Poigrajte se bojama, veličinom fonta, ilustracijama i ostalim vizualnim elementima. Nemate ideja? Nema problema. Pošaljite nam svoje želje i ideje, a mi ćemo ih pretvoriti u stvarnost.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top