Jelovnik za vjenčanje

1.25  1.25 

Jelovnik za vjenčanje nudi potpun pregled obroka na jednom mjestu. Nudimo izradu personaliziranih jelovnika koji su u potpunosti prilagođeni Vašim željama. Ovaj dodatak može se odlično uklopiti u dekoraciju svadbenog slavlja. Poželjno je da se dizajn slaže s ostatkom uređenja i sliči pozivnicama za vjenčanje. U našoj ponudi nudio izradu jelovnika formata A5 i jednostranog tiska. Za ostale dimenzije, presavijanja papira ili obostranog tiska pošaljite upit.

SKU: 210241 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Jelovnik za vjenčanje – dodatak koji pobuđuje osjećaj gladi

Jelovnik za vjenčanje nudi potpun pregled obroka na jednom mjestu. Organiziranje vjenčanja je stresno. To je jedan od najbitnijih i najznačajnijih dana u životu svake osobe. Prilikom organiziranja treba pomno odabrati lokaciju, glazbu, dekoraciju, misliti na sve sitnice koje će biti uključene u slavlje, a ono najvažnije, potrebno je odabrati hranu.  Jelovnik je zanimljiv dodatak na svadbi kojim svojim uzvanicima dajete uvid u obroke koje ste odabrali za njih. Sastavljen je od više jela s točno utvrđenim rasporedom posluživanja.

Značajke proizvoda

  • Dimenzije: A5
  • Tisak: jednostrani
  • Personalizirani proizvod
  • Grafička priprema je uključena u cijenu

Nudimo izradu jelovnika dimenzija A5 formata. Jelovnici se tiskaju samo na jednu stranu i ne preklapaju se. Ovaj zanimljiv dodatak ne mora biti običan i dosadan. U njegovom dizajniranju možete sudjelovati i Vi. Poželjno je da dizajn jelovnika bude usklađen s ostatkom dekoracije, osobito pozivnica. Ukoliko želite tisak na obje strane jelovnika pošaljite upit. Sviđa Vam se ideja uključivanja jelovnika na svoje vjenčanje, ali želite nešto malo drugačije? Nema problema. Pošaljite nam upit, a mi ćemo Vam objasniti što sve možemo izraditi.

U našoj ponudi vjenčanog programa možete pronaći brojne dodatke koji će Vam pomoći u organiziranju vjenčanja kao iz bajke.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top