Tisak na šalice – bijela šalica – Najbolja sestra

8.00  8.00 

Obična bijela šalica za kavu? Možda, ali ako dodate svoju fotografiju ili najdraži citat onda ste dobili idealni poklon za nekog. Naručite još danas…

Šalice se mogu bez problema prati u perilicama i koristiti u mikrovalnim pećnicama.

Imate dodatna pitanja? javite nam se na shop@git.hr

Opis

Jednostavna online narudžba šalica s Vašim fotografijama. Dodajte fotografiju i tekst po želji, a šalice Vam šaljemo na kućnu adresu. Budite kreativni i izradite jedinstvene šalice sa slikom za vaše najdraže. Personalizirane šalice su idealan poklon za rođendane, blagdane i godišnjice. Odaberite najdraže fotografije, najsmješnije tekstove ili meme-ove i započnite prvu jutarnju kavu s osmjehom.

***Napomena***

Postupak naručivanja:

  1. Upišite tekst i/ili odaberite sliku koju želite na šalici.
    2. Odaberite opciju pakiranja šalice.

Za narudžbe od 10 i više komada, možete nas kontaktirati na shop@git.hr

Tisak na šalice: Idealno za rođendane, blagdane ili kao poslovni pokloni.

Ona prva jutarnja kava (čaj, cappuccino) uvijek je najdraža i najfinija… Svakako glavni dio jutarnje rutine svakog pravog kavoljupca. Odaberete željenu vrstu kave, odradite ritual pripreme i kuhanja, ulijete u najdražu šalicu, zavalite se i uživate u okusima i mirisima.

Sastavni dio te rutine svakako je šalica, ona jedna jedina koja nam je najdraža i iza koje stoji posebna priča. Bez obzira da li je najdraža zbog motiva sa posebnim značenjima, fotografijama, orginalnim citatima ili je jednostavno najdraža jer smo je dobili kao poklon!

Jer personalizirane šalice zaista jesu orginalan i svevremenski poklon za baš sve prigode – blagdane, rođendane, godišnjice, a ujedno mogu biti i odličan promidžbeni alat za reklamiranje vašeg brenda, tvrtke, proizvoda ili usluga.

Naručite i vi!

Pošaljite nam fotografiju (po mogućnosti orginalnu fotografiju što veće rezolucije) ili željeni tekst, motiv, citat, a mi ćemo isto otisnuti na šalicu. Otisak je dugotrajan i otporan. Šalice su zdravstveno i sanitarno ispitane te odobrene kao sredstvo za konzumaciju. Sigurne su za pranje u perilicama suđa i korištenje u mikrovalnim pećnicama.

Nudimo šalice koje su bijele izvana i iznutra.

Dodatne informacije

Izgled

Izgled 1, Izgled 2, Izgled 3, Izgled 4

Naslov

Go to Top