Ovako izgleda najbolji tata na svijetu tisak na hudice

14.99  14.99 

Hudice i gornji dijelovi trenirke jako su popularan komad odjeće zbog svoje udobnosti i lakog održavanja. Izrađujemo tisak na hudice, majice, kape, platnene torbe i ostali tekstil. Tisak na različite odjevne predmete i tekstil uvijek je dobar način brendiranja i promoviranja poduzeća, ali može biti i maštovit poklon za dragu osobu s koji nećete pogriješiti. Tehnika tiska koja se koristi za otiskivanje tekstila je fleksotisak. Tisak može biti u bijeloj i crnoj boji, a postoji i mogućnost višebojnog tiska.

Cijena se odnosi samo na uslugu tiska. Hudicu možete dostaviti u poslovnicu ili naručiti na našem web shopu www.git.hr.

Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Ovako izgleda najbolji tata na svijetu tisak na hudice

Ovako izgleda najbolji tata na svijetu tisak na hudice je odjevni komad namijenjen svima! Na hudice je moguće otisnuti kratke natpise poput šala ili viceva, logotip i naziv poduzeća te jednostavne ilustracije. Hudice i gornji dio trenirke nisu namijenjeni samo sportašima, već je to odjevni predmet za svakoga. Udobne su i lako ih je prati u perilici rublja s toga su iznimno popularne.

Hudice s personaliziranim tiskom su kreativan i maštovit poklon s kojim nećete pogriješiti. Otisnite sramotnu sliku, nadimak ili neku foru koju razumjeti samo Vi i Vaš najbolji frend te ga razveselite ovim domišljatim poklonom.

Tisak na hudice uvijek je dobra opcija ako želite promovirati svoje poduzeće i istaknuti se kvalitetom. Odjeća s tiskom privlači poglede prolaznika te ćete ubrzo postati prepoznatljivi u javnosti. Odaberite motive koje želite otisnuti na odijevan predmeta, a mi ćemo Vam pomoći u brendiranju i promoviranju vlastitog brenda.

Karakteristike proizvoda:

  • Boje tiska: bijela ili crna, mogućnost tiska u boji
  • Perivo na 60 stupnjeva Celzijevih
  • Tehnika tiska: fleksotisak
  • Personalizirani proizvod

Tisak na hudice može biti u bijeloj ili crnoj boji, a za tisak različitih boja molimo da nas kontaktirate na mail grafika@git.hr. Za izradu tiska na hudice koristi se fleksotisak. Ova tehnika tiska je iznimno kvalitetna i zbog nje otisak ostaje trajan na odjeći. Hudice s tiskom mogu se prati na temperaturi do 60 stupnjeva Celzijevih bez straha od ispiranja ili oštećivanja otiska.

Majice, hudice i tekstil poput platnenih torbi ili ruksaka s tiskom, uvijek su zanimljiv modni dodatak koji će Vam pomoći da se istaknete!

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr. Cijena se odnosi samo na uslugu tiska. Hudicu možete dostaviti u poslovnicu ili naručiti na našem web shopu www.git.hr.

Naslov

Go to Top