Ne sekiraj se tisak na hudice

14.99  14.99 

Hudice i gornji dijelovi trenirke jako su popularan komad odjeće zbog svoje udobnosti i lakog održavanja. Izrađujemo tisak na hudice, majice, kape, platnene torbe i ostali tekstil. Tisak na različite odjevne predmete i tekstil uvijek je dobar način brendiranja i promoviranja poduzeća, ali može biti i maštovit poklon za dragu osobu s koji nećete pogriješiti. Tehnika tiska koja se koristi za otiskivanje tekstila je fleksotisak. Tisak može biti u bijeloj i crnoj boji, a postoji i mogućnost višebojnog tiska.

Cijena se odnosi samo na uslugu tiska. Hudicu možete dostaviti u poslovnicu ili naručiti na našem web shopu www.git.hr.

Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Ne sekiraj se tisak na hudice

Ne sekiraj se tisak na hudice je odjevni komad namijenjen svima! Na hudice je moguće otisnuti kratke natpise poput šala ili viceva, logotip i naziv poduzeća te jednostavne ilustracije. Hudice i gornji dio trenirke nisu namijenjeni samo sportašima, već je to odjevni predmet za svakoga. Udobne su i lako ih je prati u perilici rublja s toga su iznimno popularne.

Hudice s personaliziranim tiskom su kreativan i maštovit poklon s kojim nećete pogriješiti. Otisnite sramotnu sliku, nadimak ili neku foru koju razumjeti samo Vi i Vaš najbolji frend te ga razveselite ovim domišljatim poklonom.

Tisak na hudice uvijek je dobra opcija ako želite promovirati svoje poduzeće i istaknuti se kvalitetom. Odjeća s tiskom privlači poglede prolaznika te ćete ubrzo postati prepoznatljivi u javnosti. Odaberite motive koje želite otisnuti na odijevan predmeta, a mi ćemo Vam pomoći u brendiranju i promoviranju vlastitog brenda.

Karakteristike proizvoda:

  • Boje tiska: bijela ili crna, mogućnost tiska u boji
  • Perivo na 60 stupnjeva Celzijevih
  • Tehnika tiska: fleksotisak
  • Personalizirani proizvod

Tisak na hudice može biti u bijeloj ili crnoj boji, a za tisak različitih boja molimo da nas kontaktirate na mail grafika@git.hr. Za izradu tiska na hudice koristi se fleksotisak. Ova tehnika tiska je iznimno kvalitetna i zbog nje otisak ostaje trajan na odjeći. Hudice s tiskom mogu se prati na temperaturi do 60 stupnjeva Celzijevih bez straha od ispiranja ili oštećivanja otiska.

Majice, hudice i tekstil poput platnenih torbi ili ruksaka s tiskom, uvijek su zanimljiv modni dodatak koji će Vam pomoći da se istaknete!

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr. Cijena se odnosi samo na uslugu tiska. Hudicu možete dostaviti u poslovnicu ili naručiti na našem web shopu www.git.hr.

Naslov

Go to Top