Od nakita nosila je samo pivo šaljiva majica

18.00 

Pamučne majice s šaljivim tiskom zanimljiv su i odvažan odabir. Njima izražavate smisao za humora, mamite poglede i zabavljate svakog ko’ Vam se nađe na putu. Nudimo tisak na majice u crnoj ili bijeloj boji i full color, mogućnost odabira između sedam različitih boja i pet veličina majici.

SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Opis

Od nakita nosila je samo pivo šaljiva majica

Od nakita nosila je samo pivo šaljiva majica je tajno oružje u širenju smijeha! Šaljive majice mogu sadržavati apsolutno sve što mami osmijeh na lice, od duhovitih slogana, internih šala ili viceva za pamćenje do zabavnih ilustracija i presmiješnih fotografija memova. Obične pamučne majice dio su svačije garderobe, nikad ne izlaze iz mode i uvijek su praktične. Majice s tiskom šaljivog natpisa idealan su poklon zbog kojeg će slavljenik puknuti od smijeha. Personalizirane majice idealne su za rođendane i godišnjice!

Karakteristike proizvoda:

  • Boje majice: bijela, crna, žuta, crvena, zelena, plava i ljubičasta
  • Boje tiska: bijela ili crna (mogućnost tiska u boji)
  • Veličine: S, M, L, XL i XXL
  • Perivo na 60 stupnjeva celzijevih
  • Tehnika tiska: fleksotisak
  • Personalizirani proizvod

Izrada šaljivih majici

Šaljive majice izrađuju se visokokvalitetnim fleksotiskom. Otisnuti sadržaj na majici je trajan. Majice s tiskom mogu se prati na temperaturi do 60 stupnjeva celzijevih. U našoj ponudi možete pronaći majice za svakog! Nudimo mogućnost odabira majica u sedam različitih boja (bijeloj, crnoj, žutoj, crvenoj, zelenoj, plavoj i ljubičasto) i nekoliko veličina (S, M, L, XL i XXL). Tisak na majice može biti u bijeloj i crnoj boji, a za tisak koji sadrži nekoliko različitih boja molimo da nas kontaktirate na službeni mail grafika@git.hr, isto vrijedi i za majice neke druge boje osim bijele ili crne.

Tisak na majice i tekstil jednostavan je način da se istaknete, to su predmeti s kojim nećete pogriješiti. Obične pamučne majice uvijek su u modi. Lako se održavaju i kombiniraju s ostalim krpicama koje držite u svom ormaru.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Dodatne informacije

Boja

,

Veličina majice

, , , ,

Naslov

Go to Top