Sve što sam radio od 15. godine, sad mogu raditi legalno rođendanska majica

16.00 

Rođendanske majice klasičan su poklon koji uvijek funkcionira! Majice s tiskom mogu sadržavati tekst ili ilustraciju. Tisak na majice može biti samo u jednoj boji ili u nekoliko, ovisno o sadržaju koji se otiskuje. Majice su dostupne u pet različitih veličina i sedam boja.

SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Opis

Sve što sam radio od 15. godine, sad mogu raditi legalno rođendanska majica

Sve što sam radio od 15. godine, sad mogu raditi legalno rođendanska majica uvijek je dobra ideja! Frend slavi rođendan, a iscrpili ste već sve ideje za pokon? Majice s prekul natpisom uvijek su super poklon s kojim nećete pogriješiti. Razveseliti će slavljenika i nasmijati sve uzvanike. Koliko godina Vam je trebalo da postane ovako seksi? Limitirano ste izdanje iz koje godine? U kojem mjesecu su rođene legende i kraljice ? Koja je Vaša dopuštena brzina? Uz dozu humora i razigranosti, rođendanske majice su upravo ono što Vam je potrebno za proslavu.

Karakteristike proizvda:

  • Boje majice: bijela, crna, žuta, crvena, zelena, plava i ljubičasta
  • Boje tiska: bijela ili crna (mogućnost tiska u boji)
  • Veličine: S, M, L, XL i XXL
  • Perivo na 60 stupnjeva cezijevih
  • Tehnika tiska: fleksotisak
  • Personalizirani proizvod

Izrada rođendanskih majici

Majice za rođendane izrađujemo fleksotiskom vrhunske kvalitete. Na majice je moguće otisnuti tekstualni i slikovni sadržaj poput internih šala koje samo Vi razumijete ili štosnih ilustracija. Nudimo mogućnost odabira majica u nekoliko veličina (S, M, L, XL i XXL) kako bi pristajale svima! Majice mogu biti bijele, crne, žute, crvene, zelene, plave ili ljubičaste boje.  Tisak na majice može biti u bijeloj ili crnoj boji, a za tisak koji sadrži nekoliko različitih boja, molimo da nas kontaktirate na službeni mail grafika@git.hr, isto vrijedi i za majice neke druge boje osim bijele ili crne.

Majice u crnoj i bijeloj boji dostupne su odmah!

Tisak na majice i tekstil jednostavan je način da se istaknete, to su predmeti s kojim nećete pogriješiti. Obične pamučne majice uvijek su u modi. Lako se održavaju i kombiniraju s ostalim krpicama koje držite u svom ormaru.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Dodatne informacije

Boja

,

Veličina majice

, , , ,

Naslov

Go to Top