LEGENDS WERE BORN personalizirana majica

18.00 

Rođendanske majice klasičan su poklon koji uvijek funkcionira! Majice s tiskom mogu sadržavati tekst ili ilustraciju. Tisak na majice može biti samo u jednoj boji ili u nekoliko, ovisno o sadržaju koji se otiskuje. Majice su dostupne u pet različitih veličina i sedam boja.

SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Opis

LEGENDS WERE BORN personalizirana majica

Frend slavi rođendan, a iscrpili ste već sve ideje za poklon? Majice s prekul natpisom uvijek su super poklon s kojim nećete pogriješiti. Razveseliti će slavljenika i nasmijati sve uzvanike. Koliko godina Vam je trebalo da postane ovako seksi? Limitirano ste izdanje iz koje godine? U kojem mjesecu su rođene legende i kraljice ? Koja je Vaša dopuštena brzina? Uz dozu humora i razigranosti, rođendanske majice su upravo ono što Vam je potrebno za proslavu.

Izrada majice

Nudimo mogućnost odabira majici u čak sedam različitih boja (bijeloj, crnoj, žutoj, crvenoj, zelenoj, plavoj i ljubičasto) i nekoliko veličina (S, M, L, XL i XXL). Tisak može biti u bijeloj i crnoj boji, a za tisak različitih boja molimo da nas kontaktirate na službeni mail grafika@git.hr. Tehnika tiska koja se koristi za izradu majici je fleksotisak. Iznimna kvaliteta fleksotiska je upravo u trajnosti samog proizvoda, a majice je moguće prati, peglati i sušiti.

Karakteristike proizovda:

  • Boje majice: bijela, crna, žuta, crvena, zelena, plava i ljubičasta
  • Boje tiska: bijela ili crna (mogućnost tiska u boji)
  • Veličine: S, M, L, XL i XXL
  • Perivo na 60 stupnjeva celzijevih
  • Tehnika tiska: fleksotisak
  • Personalizirani proizvod

Tisak na majice i tekstil jednostavan je način da se istaknete, to su predmeti s kojim nećete pogriješiti. Obične pamučne majice uvijek su u modi. Lako se održavaju i kombiniraju s ostalim krpicama koje držite u svom ormaru.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Dodatne informacije

Boja

,

Veličina majice

, , , ,

Naslov

Go to Top