Video games don’t make us violent, lag does! gamerska majica

16.00 

Obične pamučne majice nikad ne izlaze iz mode, lako se održavaju i kombiniraju sa svim odjevnim komadima koje skrivate u ormaru. Tiskom, majice postaju personaliziran i jedinstven odjevnim predmet kojim se ističete. Nudimo tisak na majice u sedam različitih boja (bijeloj, crnoj, žutoj, crvenoj, zelenoj, plavoj i ljubičasto) i pet veličina (S, M, L, XL i XXL).

SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Opis

Video games don’t make us violent, lag does! gamerska majica

Video games don’t make us violent, lag does! gamerska majica je fora poklon za sve ljubitelje video igrica koji provode brojne sate pred ekranom.

Karakteristike proizvda:

  • Boje majice: bijela, crna, žuta, crvena, zelena, plava i ljubičasta
  • Boje tiska: bijela ili crna (mogućnost tiska u boji)
  • Veličine: S, M, L, XL i XXL
  • Perivo na 60 stupnjeva cezijevih
  • Tehnika tiska: fleksotisak
  • Personalizirani proizvod

Izrada majici za sve ljubitelje igrica

Gamerske majice otiskuji se visokokvalitetnim fleksotiskom. Majice su kratkih rukava i mogu imati otisnuti slikovni ili tekstualni sadržaj. U našoj ponudi možete pronaći majice u pet različitih veličina (S, M, L, XL i XXL) koje pristaju svakom entuzijastičnom igraču i nudimo mogućnost odabira majica u sedam različitih boja (bijeloj, crnoj, žutoj, crvenoj, zelenoj, plavoj i ljubičasto).

Tisak na majice može biti u bijeloj ili crnoj boji, a za tisak koji sadrži nekoliko različitih boja, molimo da nas kontaktirate na službeni mail grafika@git.hr, isto vrijedi i za majice neke druge boje osim bijele ili crne.

Majice u crnoj i bijeloj boji dostupne su odmah!

Tisak na majice i tekstil jednostavan je način da se istaknete, to su predmeti s kojim nećete pogriješiti. Obične pamučne majice uvijek su u modi. Lako se održavaju i kombiniraju s ostalim krpicama koje držite u svom ormaru.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Dodatne informacije

Boja

,

Veličina majice

, , , ,

Naslov

Go to Top