Noob slayer gamerska majica

16.00 

Obične pamučne majice nikad ne izlaze iz mode, lako se održavaju i kombiniraju sa svim odjevnim komadima koje skrivate u ormaru. Tiskom, majice postaju personaliziran i jedinstven odjevnim predmet kojim se ističete. Nudimo tisak na majice u sedam različitih boja (bijeloj, crnoj, žutoj, crvenoj, zelenoj, plavoj i ljubičasto) i pet veličina (S, M, L, XL i XXL).

SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Opis

Noob slayer gamerska majica

Noob slayer gamerska majica je fora poklon za sve ljubitelje video igrica koji provode brojne sate pred ekranom.

Karakteristike proizvoda:

  • Boje majice: bijela, crna, žuta, crvena, zelena, plava i ljubičasta
  • Boje tiska: bijela ili crna (mogućnost tiska u boji)
  • Veličine: S, M, L, XL i XXL
  • Perivo na 60 stupnjeva cezijevih
  • Tehnika tiska: fleksotisak
  • Personalizirani proizvod

Izrada majici za sve ljubitelje igrica

Gamerske majice otiskuji se visokokvalitetnim fleksotiskom. Majice su kratkih rukava i mogu imati otisnuti slikovni ili tekstualni sadržaj. U našoj ponudi možete pronaći majice u pet različitih veličina (S, M, L, XL i XXL) koje pristaju svakom entuzijastičnom igraču i nudimo mogućnost odabira majica u sedam različitih boja (bijeloj, crnoj, žutoj, crvenoj, zelenoj, plavoj i ljubičasto).

Tisak na majice može biti u bijeloj ili crnoj boji, a za tisak koji sadrži nekoliko različitih boja, molimo da nas kontaktirate na službeni mail grafika@git.hr, isto vrijedi i za majice neke druge boje osim bijele ili crne.

Majice u crnoj i bijeloj boji dostupne su odmah!

Tisak na majice i tekstil jednostavan je način da se istaknete, to su predmeti s kojim nećete pogriješiti. Obične pamučne majice uvijek su u modi. Lako se održavaju i kombiniraju s ostalim krpicama koje držite u svom ormaru.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Dodatne informacije

Boja

,

Veličina majice

, , , ,

Naslov

Go to Top