Trudim se ostati negativan ruksak s tiskom

15.00  15.00 

Trudim se ostati negativan ruksak s tiskom je praktičan i uvijek u modi. Idealan je za sportske i ostale slobodne aktivnosti. Ponekad nam džepovi hlača nisu dovoljni za nošenje osobnih stvari i sitnica pa nam svima treba jednostavan bezvremenski ruksak. Tisak na ruksaku je jedinstven način za prikazati svoju osobnost ili započeti razgovor.

Opis

Trudim se ostati negativan ruksak s tiskom

Trudim se ostati negativan ruksak s tiskom možete pokloniti osobama koje su Vam važne. Idealan je poklon za osobe koje se bave sportom ili vole ostale slobodne aktivnosti. Super je za sve osobe koje sa sobom nose više od 2 sitnice i osobe koje su zakinute za džepove na hlačama. Tisak na platnenom ruksaku je idealna stvar za pokazivanje osobnosti ili pokretanje razgovora. Platneni ruksaci su praktični i moderni. S tiskom samo postaju ljepši i zanimljiviji! Zašto imati platneni ruksak kao svi ostali ako možete biti jedinstveni? Tisak može biti šaljiv, zanimljiv, slika ili tekst. Donesite svoj platneni ruksak da ga uredimo!

Trudim se ostati negativan ruksak s tiskom je savršen poklon

Trudim se ostati negativan ruksak s tiskom je super poklon za frenda koji ide u teretanu, planinari, bavi se slobodnim aktivnostima ili jednostavno treba neki  ruksak za nošenje svojih stvari. Na ruksak se mogu otisnuti šale koje samo vi razumijete, nadimci, imena… Od šaljivih citata do mudrih izreka, sve može biti otisnuto na Vašem ruksaku. Poklonite ruksak svojim frendovima, frendicama, obitelji ili sebi. Ovaj ruksak je jednostavan, uvijek moderan, praktičan i lako ga je iskombinirati na sve odjevne kombinacije.

Karakteristike tiska:

  • Boje tiska: bijela ili crna (mogućnost tiska u boji)
  • Perivo na 60°C
  • Tehnika tiska: fleksotisak

Tisak na ruksake

Tisak na ruksake se radi izuzetno kvalitetnim fleksotiskom. Otisnuti sadržaj na ruksaku je trajan. Tisak na ruksaku može izdržati pranje na temperaturi do 60 stupnjeva celzijevih. U našoj ponudi možete pronaći ruksake za svakog!  Tisak na ruksake može biti u bijeloj i crnoj boji, a za tisak koji sadrži nekoliko različitih boja molimo da nas kontaktirate na službeni mail grafika@git.hr.

Tisak na platnene ruksake, platnene vrećice, jastuke i majice  jednostavan je način da se istaknete, to su predmeti s kojim nećete pogriješiti. Platneni ruksaci su uvijek cool i lako se kombiniraju na svaku odjevnu kombinaciju.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Cijena se odnosi samo na tisak, u cijenu nije uračunata cijena ruksaka. Treba donijeti vlastiti ruksak ako želite print na njega.

Ako želite  naručiti 10 ili više ruksaka, kontaktirajte nas na mail adresu shop@git.hr.

Naslov

Go to Top