Plakat poster A2

3.98  3.98 

A2 plakati (dimenzije 420 x 594mm).

Za količine veće od 30 kom, kontaktirajte nas na grafika@git.hr

Kategorije: , Oznaka:

Opis

Plakat poster A2

Plakat poster A2 dimenzija 420 x 594 milimetara svestran je funkcionalan alat za učinkovitu komunikaciju u različitim kontekstima. Njegova praktična veličina omogućuje prijenos najvažnijih poruka, slogana i ostalog vizualnog sadržaja.

Karakteristike proizvoda

  • Dimenzije: 594 x 841 milimetara
  • Vrsta papira:
  • Vrsta tiska:
  • Često se koristi kao promo materijal
  • Može se koristiti u svrhu uređenja interjera

Plakati i posteri su odličan promo alat za privlačenje pogleda

Plakati ili posteri su tiskani promo materijal. Plakati se često koriste u promociji proizvoda, usluga ili događanja kao što su akcijski popusti, koncerti, izložbe, kulturne manifestacije i slično. Kao promidžbeno sredstvo, poster je izvrstan na mjestima gdje se kreće ili zadržava veći broj osoba. Bez obzira na veličinu i broj boja koje se koriste u tisku, osnovni cilj plakata je što brže i uvjerljivije prenijeti informaciju promatraču.

A2 plakati super su rješenje za promoviranje premjera filmova, izložbi i predstava. Dimenzije su dovoljno velike da privuku pogled prolaznika, ali i dovoljno praktična da se postave na vidljivim mjestima u školama, kulturnim ustanovama ili ulici. Plakati olakšavaju prezentiranje sadržaja i omogućuju publici bolje razumijevanje prenesenih informacija.

Izrađujemo plakate i postere veličina A0, A1, A2, A3 i A4 prema željama klijenata.

Napomena! Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top