Plišani medo s personaliziranim tiskom

Nema na zalihi

Plišani medo s personaliziranim tiskom možete pokloniti simpatiji, dečku, curi, članovima obitelji, prijateljima ili za rođenje djeteta. Na majicu koja dolazi s plišancem možemo otisnuti tekst ili sliku po Vašoj želji. Plišanac je ekstra mekan.

Ukoliko Vas zanima ovaj proizvod, ostavite nam svoje kontakt podatke.

[forminator_form id="745244"]

Nema na zalihi

Opis

Plišani medo s personaliziranim tiskom

Plišani medo s personaliziranim tiskom možete pokloniti simpatiji, dečku, curi, članovima obitelji, prijateljima ili za rođenje djeteta. Plišani medo je personaliziran zato jer na majicu koja dolazi s njim možemo otisnuti tekst ili sliku koju Vi odaberete. Ako želite kupiti navedeni plišanac, trebate izvršiti korake koji slijede. Prvo što trebate učiniti je da upišete tekst i/ili odaberete sliku koju želite da bude otisnuta na plišanca. Slijedeće što trebate napraviti je da odaberete opciju pakiranje plišanog mede.  Ako ste pak odlučili da ćete naručiti 10 ili više plišanih medvjeda, trebate nas kontaktirati na mail adresu shop@git.hr.

Personalizirani plišani medo je vječiti klasik među poklonima

Personalizirani plišani medo je vječiti klasik kad su pokloni u pitanju zato što se češto poklanja curi, dečku ili simpatiji za Valentinovo, te prijateljima ili članovima obitelji za rođendane. Djeca će se posebno razveseliti ako dobiju za poklon slatkog malog plišanog medu. Plišanac je napravljen od materijala koji je ekstra mekan. Putem personaliziranog plišanog medvjeda možete promovirati Vašu tvrtku, proizvod ili brend. Personalizirani plišani medo možete kupiti po cijeni koja je nešto viša. Viša je zato što je personalizirani plišani medo izrađen od kvalitetnog materijala koji je ekstra mekan, stoga možemo reći da je cijena usklađena s kvalitetom proizvoda. Na tržištu je  cijena za personaliziranog plišanog medvjeda malo više pa stoga cijena nije previsoka.

Ako želite promovirati svoju tvrtku ili razveseliti drage osobe, personalizirani plišani medo je idealan proizvod za Vas. Slobodna nam se obratite ako se odlučite za kupnju ovog proizvoda. Vaše želje naše su zapovijedi!

Napomena! Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top