Šaljive čaše – DOBRA IDEJA LOŠA IDEJA

12.50  12.50 

Usluga graviranja čaša po Vašim željama. Laserski graviramo: boce, čaše, vrčeve itd. Želite li personalizirani proizvod od stakla donesite ga nama, a mi ćemo napraviti ostalo.

Cijena se obračunava po komadu, odnosno po minuti graviranja. U cijenu nije uključena cijena grafičke pripreme i dizajna.

Cijena se odnosi samo na uslugu graviranja staklenih predmeta u koju nije uključena cijena čaše. Potrebno je dostaviti čaše u našu poslovnicu. Ukoliko se čaša kupuje preko nas, ona se dodatno naplaćuje.

POŠALJI UPIT

Opis

Šaljive čaše mame osmijeh na lice

Šaljive čaše su idealan način da izrazite smisao za humor i dodate malo šale u svakodnevicu. Svaki natpis pažljivo je odabran kako bi izmamio osmijeh i stvorio opuštenu atmosferu. Čaše i boce alkoholnog pića najčešći su odabir za poklon, no to su pokloni bez osobnosti. Svoje poklone želite personalizirati, dodati im ono nešto osobno, nešto što ima posebno značenje za Vas? Onda je graviranje Vaš spas i jednostavno rješenje.  Gravura na staklu izgleda impresivno, elegantno i profinjeno. Stakleni proizvodi koji sadrže gravuru mogu biti odličan personalizirani rođendanski poklon.

Karakteristike proizvoda:

  • Materijal: staklo
  • Način izrade: lasersko graviranje
  • Personalizirani proizvod
  • Poklon za sve prigode
  • Trajnost gravure
  • Boja gravure: bijela

Količinski popust na graviranje čaša:

Preciznost izrade i posvećenost detaljima

Čaše izrađujemo pomoću laserske tehnologije. Gravura na čašama je trajna, neće izblijediti ili nestati nakon nekog vremena, ostat će zauvijek vidljiva na staklu. Svaka čaša je pažljivo gravirana s preciznošću i stručnošću, osiguravajući da natpisi ostanu jasni i čitljivi. ­­­Graviramo staklene čaše različitih dimenzija, vrčeve, ogledala, boce vina i ostale zanimljive predmete od stakla koji mogu poslužiti kao izvrsna dekoracija u Vašem domu ili odličan personalizirani poklon. Od smiješnih izreka do duhovitih poruka, naša kolekcija obuhvaća širok spektar natpisa koji će vam sigurno uljepšati trenutke. Šaljive čaše će sigurno unijeti dozu veselja i razigranosti u trenutke opuštanja.

Osim već pripremljenih dizajna, nudimo mogućnost personalizacije čaša prema vašim željama. Dodajte malo humora u svoj život i iskusite radost koju naše šaljive čaše pružaju. Uz nas, svaki trenutak opuštanja uz omiljeni napitak bit će obogaćen smijehom i veseljem.

Napomena! Cijena se odnosi samo na uslugu graviranja staklenih predmeta u koju nije uključena cijena čaše. Potrebno je dostaviti čaše u našu poslovnicu. Ukoliko se čaša kupuje preko nas, ona se dodatno naplaćuje. Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Cijena može varirati ovisno o količini. Ukoliko se gravira samo tekst (bez logotipa, cliparta, fotografija i sl.) cijena pripreme se ne obračunava posebno. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na laser@git.hr.

Naslov

Go to Top