Gravura na čaše – Najbolji tata

12.50  12.50 

Usluga graviranja čaša po Vašim željama. Laserski graviramo: boce, čaše, vrčeve itd. Želite li personalizirani proizvod od stakla donesite ga nama, a mi ćemo napraviti ostalo.

Cijena se obračunava po komadu, odnosno po minuti graviranja. U cijenu nije uključena cijena grafičke pripreme i dizajna.

Cijena se odnosi samo na uslugu graviranja staklenih predmeta u koju nije uključena cijena čaše. Potrebno je dostaviti čaše u našu poslovnicu. Ukoliko se čaša kupuje preko nas, ona se dodatno naplaćuje.

Opis

Čaše za sve prigode idealan su poklon

Čaše za sve prigode su idealan poklon za dragu osobu i zanimljiv dodatak svakom slavlju. Svaka čaša se izrađuje prema Vašim željama i može sadržavati raznolike dizajne prilagođene svim prigodama i blagdanima. Čaše se izrađuju iznimnom preciznošću pomoću laserske tehnologije, a gravura na njima je trajna i neće izblijediti ili nestati nakon nekog vremena.

Karakteristike proizvoda:

  • Materijal: staklo
  • Način izrade: lasersko graviranje
  • Personalizirani proizvod
  • Poklon za sve prigode
  • Trajnost gravure
  • Boja gravure: bijela

Količinski popust na graviranje čaša:

Učinite svaku prigodu još posebnijom

Bez obzira jeste li u potrazi za posebnim poklonom za krizmu, želite proslaviti Valentinovo ili podijeliti radost Božića, gravirane čaše su savršen izbor. Odabirom ovih simpatičnih čaša nikada nećete pogriješiti, one upotpunjuju svaku prigodu i mame osmijeh na lica Vaših najdražih. Svaka čaša je posebna i na njoj se mogu nalaziti jedinstveni natpisi i jednostavne ilustracije koje donose radost, ljubav i posebnu poruku za sve drage ljude u Vašem životu.

Kreativa i personalizacija su uvijek dobar spoj

Možete birati između već predodređenih dizajna, ali također nudimo mogućnost personalizacije čaša prema Vašim željama. Kontaktirajte nas, a mi ćemo izraditi čaše namijenjene upravo Vama. Možete dodati personalizirana imena ili inicijale, datume, citate, posebne poruke, simbole i dizajne. Pobrinut ćemo se da Vaša čaša bude jedinstvena i upravo onakva kakvu ste zamislili. Svaki gutljaj iz naših čaša postaje poseban trenutak obogaćen ljubavlju i sjećanjima.

Bilo da su namijenjene Vama ili kao poseban dar za dragu osobu, čaše su savršen način da obilježite sve važne trenutke u životu. Uživajte u čarobnim trenucima uz naše gravirane čaše koje će obilježiti sve važne prigode u vašem životu.

Napomena! Cijena se odnosi samo na uslugu graviranja staklenih predmeta u koju nije uključena cijena čaše. Potrebno je dostaviti čaše u našu poslovnicu. Ukoliko se čaša kupuje preko nas, ona se dodatno naplaćuje.  Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Cijena može varirati ovisno o količini. Ukoliko se gravira samo tekst (bez logotipa, cliparta, fotografija i sl.) cijena pripreme se ne obračunava posebno. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na laser@git.hr.

Dodatne informacije

Vrsta čaše

Wein, Alexander, Bijelo vino, Classico, Tina, Liker

Naslov

Go to Top