Drveni cjenik

11.00  11.00 

Opis

Drveni cjenik dodaje rustikalan štih Vašem ugostiteljskom objektu

Vlasnik ste kafića ili restorana? Želite svojim gostima  na poseban i kreativan način prezentirati Vašu ponudu jela i pića? Drveni cjenik je zanimljivo rješenje zbog kojeg će Vas ljudi zapamtiti i omogućiti Vam prednost nad konkurencijom. Drveni cjenici raznih oblika, natpisa, motiva pa čak i UV printa elegantan su odabir za Vaš ugostiteljski objekt. Cjenici se idealno uklapaju u rustikalno dekorirane ugostiteljske objekte, ali također odlično izgledaju u modernom uređenju.

Dodatne informacije:

  • Maksimalna veličina za graviranje iznosi 600×450 mm.
  • Debljina šperploče 3 mm.
  • Rok isporuke većih količina je 7 radnih dana ili prema dogovoru.
  • Cijena se odnosi na cjenik do 15 listova papira (200 grama)

Izrada drvenih cjenika

Drvene korice cjenika su u potpunosti personalizirane i izrađuju se prema želji klijenta. Korice se izrađuju pomoću najsuvremenije laserske tehnologije vrhunske kvalitete. Nakon što se korice cjenika izrade strojem za lasersko graviranje i rezanje, na njih se stavlja umjetna koža te ukrasni šarafi koji upotpunjuju izgled drvenih cjenika. Sadržaj cjenika izrađuje se posebno, preporučuje se print na papir koji se kasnije može lako zamijeniti zbog promjena cijena proizvoda i sl.

Graviranje drva

Graviranje i izrezivanje drva laserskom tehnologijom omogućuje maksimalnu preciznost prilikom izrade. Laserska tehnologija omogućava nebrojena dizajnerska rješenja. Drvo se danas najčešće obrađuje strojevima za lasersko graviranje i rezanje. Sve što se može grafički pripremiti može se laserski izraditi.

Ono što od Vas trebamo jesu tko, što, gdje, kada i zašto informacije, vaš logotip, slogan… ideju kako bi sve zajedno trebalo izgledati! Moguća je izrada samostojećih drvenih cjenika s postoljem s obostrano graviranim sadržajem.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top