Podložak za čaše Cvijet života – theta frekvencija

1.99  1.99 

Podložak za čaše sa motivnima Cvijeta i Sjemena Života. Izaberi sam svoj motiv i veličinu na podlošku.

Motivi mogu biti tiskani na ljepenku (karton) ili na šperploču debljine 3mm.

Imate dodatna pitanja? Javite nam se na shop@git.hr

Kategorija: Oznaka:

Opis

Znak Cvijet Života jedinstvenog je izgleda. Njegova ljepota proizlazi iz njegove jedinstvenosti i estetike i stoga je izuzetno privlačan. Cvijet Života se sastoji od 19 koncentričnih, jednakih i preklapajućih kružnica. Cvijet života nastaje iz Sjemena Života.Sjeme Života se sastoji od 7 koncentričnih, jednakih i preklapajućih kružnica. Znak Cvijet Života se danas može pronaći u mnogim oblicima. Oni koji ruzumiju njegovu važnost i vrijednost ga koriste u svakodnevnom životu.

Zato smo znakove Cvijet i Sjeme Života otisnuli na papirnate i drvene podmetače za čaše. Neki znakovi su izrađeni digitalno, a neki su nastali digitalnom obradom originalnih crteža nacrtanih u našoj radionici. Tako sada znakovi Cvijeta Života i Sjemena Života uljepšavaju ove podmetače za čaše.

Znakovi su tiskani na podmetače UV printom, a veličinu znakova možete odrediti sami. Staviti čašu sa vodom na znak Cvijeta Života ili Sjemena Života pozitivno tječe na vodu, koja pamti informaciju i ispijanjem, ljekovito i blagotvorno djeluje na onoga koji vodu ispija. Konačno, eksperiment možete napraviti i sami. Stavite vodu u dvije čaše, jednu koja stoji na podmetaču na kojem je znak Cvijeta Života ili Sjeme Života, a drugu koja nije. I nakon nekog vremena kušajte vodu i osjetite razliku.  Ispijanje vode iz čaša koje su stajale na podmetačima na kojima je znak Cvijeta Života ili Sjemena Života je samo po sebi čin zdravlja i uživanja. Osim toga podmetači za čaše svojim dizajnom oživljavaju cijeli prostor i izvrsna su dekoracija. Također su izvrsni kao poklon drugima ili kao poklon sebi.

Veličina: po izboru (do 8 cm promjer)
Materija:  drvo, ljepenka (karton)

Napomena! Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top