Platnena vrećica Cvijet života – sjeme kreacije

10.62  10.62 

Pokažite svoju ekološku osviještenost korištenjem platnenih vrećica sa motivima Cvijeta i Sjemena Života. Izaberi sam svoj motiv i veličinu motiva na vrećici.

Motivi Cvijeta i Sjemena Života se printaju na vrećice ili se na njih lijepi folija.

Vrećice su izdržive i mogu se bez problema prati u perilicama.

Veličina: 35 x 43 cm

Imate dodatna pitanja? Javite nam se na shop@git.hr

SKU: 209030-7 Kategorija: Oznaka:

Opis

Znakovi Cvijet Života i Sjeme Života smatraju se svetim u mnogim kulturama. Mnogi vjeruju kako u znakovima Cvijeta Života i Sjemena Života leži sama srž informacija o kreaciji svemira i svih živih bića. Stoga ne samo da se smatraju svetim već se smatraju i mističnim. Znakovi Cvijeta i Sjemena Života jedinstvenog su izgleda. Njihova ljepota proizlazi iz njihove jedinstvenosti i estetike i stoga su izuzetno privlačani. Cvijet Života se sastoji od 19 koncentričnih, jednakih i preklapajućih kružnica, a on nastaje iz Sjemena Života. Sjeme Života se sastoji od 7 koncentričnih, jednakih i preklapajućih kružnica.

Noseći ih na platnenoj vrećici od ekoloških materijala manje ćete koristiti plastične vrećice i na taj način biti usklađeni sa svojom svijesti o očuvanju prirode. Noseći živopisne znakove Cvijeta Života ili Sjemena Života na platnenoj vrećici, oživljavat ćete prostor u kojem se nalazite dok znakovi kao magneti privlače, ali i odašilju pozitivnu energiju. Platnene vrećice za kupovinu, koje kao prekrasan modni dodatak pristaju uz odjeću, su izdržive i perive, a znakovi Cvijeta Života i Sjemena Života se na njih printaju ili se lijepe folijom. Veličinu kao i izgled znakova možete odabrati sami. Neki znakovi su izrađeni digitalno, a neki su nastali digitalnom obradom originalnih crteža nacrtanih u našoj radionici. Ono što je važno je da ćete sa nošenjem takve platnene vrećice privlačiti i pažnju i ljude sa pozitivnom energijom u svoj život.

Napomena! Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top