Magnet Cvijet života – stvaranje svijeta

2.92  2.92 

Akrilni magneti sa motivima Cvijeta i Sjemena života koji može svaku metalnu površinu pretvoriti u galeriju. Izaberi sam svoj motiv na magnetu.

Veličina 65 x 65 mm.

Imate dodatna pitanja? Javite nam se na shop@git.hr

SKU: 209024-4 Kategorija: Oznaka:

Opis

Znak Cvijet Života jedinstvenog je izgleda. Njegova ljepota proizlazi iz njegove jedinstvenosti i estetike i stoga je izuzetno privlačan. Cvijet Života se sastoji od 19 koncentričnih, jednakih i preklapajućih kružnica. Cvijet Života nastaje iz Sjemena Života. Sjeme Života se sastoji od 7 koncentričnih, jednakih i preklapajućih kružnica. Znak Cvijet Života se danas može pronaći u mnogim oblicima. Oni koji razumiju njegovu važnost i vrijednost ga koriste u svakodnevnom životu.

Zato smo znakove Cvijet i Sjeme Života stavili na magnete. Neki znakovi su izrađeni digitalno a neki su nastali digitalnom obradom originalnih crteža nacrtanih u našoj radionici.
I tako sad znakovi Cvijeta Života i Sjemena Života uljepšavaju ove magnete kockastog oblika. Vrstu znaka možete odabrati sami. Magneti sa znakovima Cvijeta Života ili Sjemena Života daju bilo kojem prostoru gdje se nalaze i svojim izgledom i bojama novu, pozitivnu vibraciju. Hoćete li ih imati u automobilu ili na frižideru ili bilo gdje, gdje oni mogu stajati, ovisi o Vama. Jednostavno je, bilo gdje da ih možete pričvrstiti oni će prizivati i odašiljati pozitivnu energiju, opuštenost, mir, uživanje i obogatiti prostor. Magneti su izvrsni i kao poklon dugima i kao poklon sebi.

Napomena! Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top