Gravirani Privjesak Cvijet života – meditacija

5.97  5.97 

Privjesak je jedna od onih stvarčica koje svi imamo. Privjesci su mali dodatak koji svakodnevno koristimo, a nismo ni svjesni koliko nam pomažu u tome da ne gubimo ključeve.

Osim što su korisni, mogu postati odličan sitni personalizirani detalj koji nosimo svugdje sa sobom.

Prosječna veličina privjeska je 5,5 x 5,5 cm.

SKU: 32592-4 Kategorija: Oznaka:

Opis

Privjesak je jedna od onih stvarčica koje svi imamo. Privjesci su mali dodatak koji svakodnevno koristimo, a nismo ni svjesni koliko nam pomažu u tome da ne gubimo ključeve. Osim što su korisni, mogu postati odličan sitni personalizirani detalj koji nosimo svugdje sa sobom.  Ukoliko je Vaš odabir izrada privjeska na graverskoj plastici, imate mogućnost odabira između ovih boja: zlatne, srebrne, narančaste, žute, crne, bijele, crvene, zelene, plave, ljubičaste i bakrene. Boja gravure ovisi o materijalu od kojeg se izrađuje privjesak.

Obostrana izrada i graviranje obje strane privjeska se dodatno naplaćuje.

Način postavljanja privjeska: alkica manja ili veća

Prosječna veličina privjeska je 5,5 x 5,5 cm.

Znak Cvijet Života jedinstvenog je izgleda. Njegova ljepota proizlazi iz njegove jedinstvenosti i estetike i stoga je izuzetno privlačan. Cvijet Života se sastoji od 19 koncentričnih, jednakih i preklapajućih kružnica. Cvijet života nastaje iz Sjemena Života. Sjeme Života se sastoji od 7 koncentričnih, jednakih i preklapajućih kružnica. Znak Cvijet Života se danas može pronaći u mnogim oblicima. Oni koji ruzumiju njegovu važnost i vrijednost ga koriste u svakodnevnom životu.

Zato smo zankove Cvijet i Sjeme Života stavili na privjeske za ključeve. Neki znakovi su izrađeni digitalno, a neki us nastali digitalnom obradom originalnih crteža nacrtanih u našoj radionici. Tako sada znakovi Cvijeta Života i Sjemena Života uljepšavaju ove privjeske za ključeve veličine 55mm x 30mm sa metalnim prstenom odnosno privjeske za ključeve promjera 40mm sa metalnim prstenom. Izgled i boju znakova možete odrediti sami. Nositi u torbi ili u džepu znak Cvijeta Života ili Sjemena Života znači konstantno privlačiti Život, Radost, Ljubav, Rast, Obilje, Opuštenost u svoj život stoga je logično da će se i broj ključeva na metalnim prstenima povećavati. Privjesci za ključeve su izvrsni ili kao poklon drugima ili kao poklon sebi.

Napomena! Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top