Kasica s personaliziranim tiskom

11.00  11.00 

Kasica s personaliziranim tiskom je idealan poklon ako želite potaknuti razvoj osjećaja za štednju i stvaranje same navike štednje. Svojom visinom oko 98 mm te promjerom od 80 mm ostavlja dovoljno mjesta za veliku i vidljivu grafiku ili poruku koju želite poslati. Kasica je izrađena od keramike odlične kvalitete.

Opis

Kasica s personaliziranim tiskom

Kasica s personaliziranim tiskom je idealan poklon ako želite potaknuti razvoj osjećaja za štednju i stvaranje same navike štednje. Možete je pokloniti Vama dragim osobama za najvažnije događaje u njihovom životu. Kasica je personalizirana jer se na nju može otisnuti grafika ili poruka po Vašoj želji. Ako imate želju kupiti kasicu s personaliziranim tiskom, potrebno je slijediti ova dva koraka: prvo trebate upisati tekst i/ili odabrati sliku koju želite da za Vas otisnemo na kasicu, drugi korak je da trebate ići na opciju pakiranje kasice. Ako ste pak odlučili naručiti 10 ili više kasica, pišite nam na mail adresu shop@git.hr.

Personalizirana kasica je izrađena od keramike odlične kvalitete. Ima visinu oko 98 mm, a promjer joj iznosi 80 mm. Dovoljno je velika da na nju možemo otisnuti Vašu grafiku ili poruku. Grafika ili poruka koja je otisnuta na kasicu je trajna i otporna na različite uvjete iz okoline.

Kasica je odličan poklon za odrasle i djecu

Kasicu možete pokloniti odraslima kako bi ih potaknuli da počnu štediti novac. Djeci, također možete pokloniti personaliziranu kasicu kako bi ih učili da je dobro za njih da štede novac pa će moći sami kupiti igračku ili neku drugu stvar koja im je potrebna. Cijena po kojoj možete kupiti personaliziranu kasicu nije ni previše visoka ni previše niska. Ona slijedi kvalitetu proizvoda.

Ako želite originalan personaliziran poklon za djecu i odrasle, obratite nam se s povjerenjem. Rado ćemo ispuniti sve Vaše želje!

Naslov

Go to Top