Čestitka Mladenci 2

kn45.00

Vjenčanje je najljepši i najraskošniji dan svake osobe, dan kojim se slavi ljubav, a ovom čestitkom možete upravo to! Raskošna, ali elegantna čestitka sa brojnim sitnim detaljima prikazuje zaljubljeni par u trenutku kada započinju svoj život zajedno, a sve uokviruje crvena boja – boja ljubavi! Posebnu notu elegancije ovoj čestitki daje i zlatna boja, a pokloniti je možete prilikomvjenčanja ili godišnjice, te u trenucima kada nekoga jednostavno želite podsjetiti da ga/ju volite.

Personalizacija iznosi 20 KN po čestitki

Brand: SKU: 99286 Kategorije: ,

Popust na količinu (Popust se obračunava u košarici)

Od Do Cijena / kom
2 3 kn42.75
4 7 kn41.85
8 15 kn40.95
16 50 kn40.50
51 200 kn36.00

Opis

Vjenčanje je najljepši i najraskošniji dan svake osobe, dan kojim se slavi ljubav, a ovom čestitkom možete upravo to! Raskošna, ali elegantna čestitka sa brojnim sitnim detaljima prikazuje zaljubljeni par u trenutku kada započinju svoj život zajedno. Cijeli prikaz uokviruje crvena boja – boja ljubavi! Posebnu notu elegancije ovoj čestitki daje i zlatna boja. Pokloniti je možete prilikom vjenčanja ili godišnjice, te u trenucima kada nekoga jednostavno želite podsjetiti da ga/ju volite.

Uz čestitku dolazi i kuverta, te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

Dodatne informacije

Dimenzije

17 × 12 cm

Registriraj se, pretplati na newsletter i šaljemo ti kupon za 10% popusta :-) Odbaci