Poslovni pokloni

Personalizirani poslovni pokloni idealno su rješenje i simpatičan način kojim možete iskazati zahvalnost svojim poslovnim partnerima, ali ujedno i lukav reklamni mehanizam Vašeg poduzeća.

Malim znakom pažnje učvrstite poslovne odnose!

Kalendar

Kalendar je izvrstan poslovni poklon koji se svakodnevno upotrebljava u poslovanju i uvijek je potreban. Možete ga pronaći na radnom stolu nekog ureda ili na zidu poslovnice, s toga je on suptilan promidžbeni materijal.

Rokovnik

Najbolji poslovni poklon za sve koji love velike ciljeve! Ako znate nekog tko ima ozbiljne poslovne projekte, tko je upravo pokrenuo biznis  ili radi u velikom poduzeću gdje je planiranje svake sitnice bitno za uspješno funkcioniranje, onda su planeri i rokovnici ono što im je potrebno. Poslovni planeri odlično su organizacijsko rješenje kojim unaprjeđujete svoje poslovanje. Osim svoje funkcionalnosti, zanimljiv su dodatak uredu te se ističu svojim dizajnom.

Kemijske olovke

Kemijske olovke i promotivni pisaći pribor potrebni su apsolutno svima. Na reklamne kemijske olovke mogu se otisnuti logo i najbitniji podaci poduzeća kao što je naziv ili broj telefona.

Upaljač

Sigurno znate pušača koji nikad nema upaljač sa sobom. Svojim poslovnim partnerima koji uživaju u duhanskom dimu poklonite upaljač s Vašim logom i zanimljivim dizajnom, pa će ga moći dijeliti s ostalima koji baš poput njih zaboravljaju ponijeti upaljač. Ova sitnica često se koristi kao poslovni poklon.

Platnena torba

Platnene torbe postale su veliki hit. Čuvaju okoliš i iznimno su praktične. Mogu se koristiti kao zanimljiv modni dodatak ili staviti u torbicu te koristiti kada Vam zatrebaju u shoppingu. Na platnene torbe moguće je otisnuti apsolutno sve što poželite, bilo da se radi o minimalističkom logotipu, ilustraciji u boji ili kompleksnoj fotografiji.

Kišobran

Personalizirani kišobrani idealan su poslovni poklon za Vaše partnere koji će ih zaštiti od tmurnog i kišovitog dana. Kišobrani su jednostavan reklamni materijal kojim se možete reklamirati na ulici. Učinite Vaš kišobran zanimljivim, dodajte originalna kreativna rješenja i uz to otisnite logotip svoga poduzeća, a kišobran će umjesto Vas plijeniti pozornost i loviti pogled prolaznika.