MATURANTSKE MAJICE

Tisak na maturantske majice već od 5 €!

Gimnazijalci, frizeri, građevinari, elektrotehničari, medicinari, kuhari, dizajneri svi vi imate jednu zajedničku stvar, a to je završetak srednje škole i titula maturanta. Biti maturant najbolji je dio srednje škole iako vam se to sada možda ne čini tako. Nekima je to tužno razdoblje jer će im nedostajati prijatelji pa čak i škola, dok neki ne mogu dočekati da završe srednju i riješe se muka. Uskoro završavate i odlazite različitim putevima te je krajnje vrijeme da to proslavite sa svojim razrednim prijateljima za vrijeme norijade. Brojnim učenicima je ova godina prijelomna kako osnovnoškolcima tako i srednjoškolcima te ih čekaju ozbiljne životne odluke. Ako si ti među tom ekipom, sigurni smo da te peru emocije, ali ne brini to je sasvim normalno. Sigurno će ti jako nedostajati cijeli razred (zadaće baš i ne) i malo te strah budućnosti. Zato je najbolje da se proveselite u maturantskom stilu uz glazbu i piće.

Kakva bi to bila norijada bez ludih i šaljivih natpisa na maturantskim majicama. Ovdje možete pronaći prigodan tisak za vaše zanimanje ili osmisliti novi. Ako vam vrijeme curi i niste još ništa naručili na pravom ste mjestu, stojimo na usluzi s kvalitetnim tiskom na maturantskim majicama i brzinom izrade. Pošto je ostalo još malo vremena do norijade nemoj čekati, izaberi već danas originalan i povoljan tisak za sebe i svoj razred. Ako nemaš inspiracije pripremili smo neke gotove majice i ideje za natpise koje možete vidjeti u nastavku.

Galerija

Maturantske majice tiskamo na kvalitetnim majicama marke Roly 150 g na koje visokokvalitetnim flex tiskom tiskamo slike, motive, slogane, nadimke i sve ostalo što poželite. U našoj ponudi imamo maturantske majice top kvalitete u veličanima od S pa sve do XXL. Raspoložive boje za odabir su bijela, žuta, crvena, narančasta, zelena, crna, roza, ljubičasta, svijetlo i tamno plava. Nudimo i svu popratnu opremu, od zviždaljki do zastava, maski po povoljnim cijenama. Imamo dugogodišnje iskustvo tiska na maturantske majice i provjereno nam se možete obratiti. Svaku vašu želju zaprimit ćemo i odraditi u najkraćem mogućem roku te po najpovoljnijim cijenama!

Nudimo mogućnost dotiska na vaše kostime, majice, kape, i sve ostale materijale. Kod nas možete naručiti i maturantske kostime! Neke ideje već imamo, ali nudimo i uslugu šivanja kostima prema vašim željama. Garantiramo brzu izradu i isporuku naručenih majica unutar 5 radnih dana. Besplatna dostava na području cijele Hrvatske (za narudžbe iznad 67 €). Cijena tiska na majice kreće se već od 5,00 €. Git d.o.o. ima dugogodišnje iskustvo tisaka na maturantske majice i s povjerenjem nam se možete obratiti. Svaki vaš upit ćemo s veseljem zaprimiti i odraditi u najkraćem mogućem roku. Po najpristupačnijim cijenama i vrhunskom kvalitetom. Kod nas možete naći sve potrebne stvari za maturante na jednom mjestu. Javite nam se kako bi imali najbolje majice u gradu za norijadu.

    Pošalji upit za majice
    Odabir natpisa