HOODIE BLACKLISTED

T-SHIRT

JACKET BLACKLISTED

BLACKLISTED CAP

BLACKLISTED CUP 2K21

U pogledu aktivnosti vezanih za sigurnost u prometu jedan od glavnih projekata za 2021. godinu bit će implementacija BLACKLISTED CUP 2K21 natjecanja za amaterske i profesionalne vozače. Kao i prethodnih godina i tijekom 2021. dat će se posebna pozornost jačanju statusa i ugleda autokluba BLACKLISRED u stručnoj javnosti, kroz organiziranje Trackday Evenata, stručnih skupova i okruglih stolova, zadržavajući ulogu nedvojbenog autoriteta kada je u pitanju cestovni promet, odnosno sigurnost cestovnog prometa.

No.9 Track Day – Velika nagrada Varaždina 2021

1.5.2021.

BLACKLISTED CUP 2K21 otvara se Velikom nagradom Varaždina. Prva utrka sezone održat će se uskim ulicama grada tik do Kapucinskog trga. Prezentirajte svoje vještine i budite dio spektakla.

No.10 Track Day – Velika nagrada Čakovca 2021

29.5.2021.

Druga utrka sezone održat će se uskim ulicama grada Čakovca. Utrka koja je 2020. godine zasjhenila mnoge Evente u RH i koja je bila pokretač BLACKLISTED CUP natjecanja zaslužuje svoje mjesto u kalndaru za Dane Grada Čakovca.

No.11 Track Day – Novi Marof 2021

3.7.2021.

Treća utrka sezone održat će se tamo gdje je počela priča autokluba Blacklisted, a to je karting staza Rauš u Novom Marofu. Staza koja zahtjeva preciznost, drskost i lucidnost svakog vozača. Staza koja je bila vožena već 6 puta u organizaciji autokluba Blacklisted i staza koja je bilježila rekordnih 122 vozača na stazi.

No.12 Track Day – Novi Marof 2021

11.9.2021.

Četvrta utrka sezone održat će se na karting stazi Rauš u Novom Marofu ali uz drugačiji oblik kruga. Spomenuto se odnosi na mogućnost uvrštavanja određenih šikana za prezentaciju spretnosti vozača ili vožnje unutarnjeg kruga. Nestrpljivost i neizvjesnost do samog kraja.

No.13 Track Day – Velika nagrada Preloga 2021

9.10.2021.

Peta utrka sezone predstavlja završetak sezone BLACKLISTED CUP 2k21 natjecanja, a ista će se voziti u gradu Prelogu. Atrakcije neće izostati jer se sezona zatvara na nepoznatoj stazi koju nije iskusio ni jedan vozač u materskoj i profesionalnoj klasi. Sa stilom otvorena sezona, a na isti način i zatvorena.

PHOTO GALERY – No.8 Track Day – Velika nagrada Čakovca 2020

PHOTO GALERY – No.7 Track Day – Novi Marof 2020

BLACKLISTED VIDEO GALLERY

Autoklub BLACKLISTED osnovan je u ožujku 2018. godine. U narednom razdoblju od osnutka do danas organizirano je 8. Trackday Evenata za što se autoklub specijalizirao u provođenju prethodno spomenutog Eventa. Riječ je o Eventu ljubitelja automobilizma da svoje stečeno iskustvo u prometu prezentiraju na stazi i uskim ulicama grada u cilju promicanja prometne kulture i povećavanja sigurnosti u prometu. Krucijalni cilj projekta je poticanje edukacije mladih vezano za sigurnost u prometu kako bi se smanjio broj porasta prometnih nesreća na hrvatskim cestama.