Dječji bodi Kad je baka blizu ja ne znam za krizu

10.00  10.00 

Kad je baka blizu ja ne znam za krizu potpuno se prilagođava željama kupca. Bodi za bebe je praktičan i funkcionalan, a otiskivanjem željenog motiva, postaj simpatičan poklon za različite prigode.

Kategorija: Oznaka:

Opis

Kad je baka blizu ja ne znam za krizu

Kad je baka blizu ja ne znam za krizu je odjevni komad namijenjen dojenčadi i maloj djeci. Personalizirani bodi za bebu zgodan je odabir s kojim nećete pogriješiti. Jednostavan je, praktičan i funkcionalan. Na bodi je moguće otisnuti dizajn ili fotografiju prema želji kupca. Šarmantan je poklon za različite prigode poput Božića, rođendana ili krštenja. Bodi za bebe s tiskom je simpatičan dar kojim ćete razveseliti svakog roditelja.

Poklon za brojne prigode

Dječji bodi s tiskom, jednostavan odjevni predmet, idealan je poklon za nove roditelje i često se poklanja na rođendanu ili krštenju djeteta. Personalizacijom i otiskivanjem tkanine, bodi postaje unikatan i poseban. Odličan je poklon za posebne prigode, poput božićnih ili uskrsnih blagdana. Tisak na tekstil pruža brojne mogućnosti personalizacije i kreiranje zanimljivih dizajnerskih rješenja. Na bodi je moguće otisnuti šaljive poruke, obiteljske fotografije ili omiljene likove iz animiranih filmova.

Zašto je bodi s tiskom super ideja?

  • Jednostavan, praktičan i funkcionalan
  • Mogućnost potpune personalizacije
  • Lako održiv

U dizajniranju savršenog poklona za Vaše najmilije možete sudjelovati i Vi. Pištite nam, šaljite ideje, igrajte se motivima – BUDITE KREATIVNI.

Napomena! Cijena se odnosi samo na tisak. U ponudi nemamo bodi, već je odjevni predmet potrebno donijeti u poslovnicu. Osim na bodi, nudimo tisak na majice i ostale proizvode od tekstila. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top