On-line grafički alati

On-line alati

Kreativni ste i želite sami izraditi dizajn svojih vizitkarta, ali ne znate kako ili se jednostavno nikada niste susreli s područjem grafičkog dizajna? Postoji veliki broj mogućnosti da to postignete.

U današnje moderno doba web je preplavljen on-line alatima koji Vam mogu olakšati posao. Radi se o besplatnim grafičkim alatima uz koje će proces izrade dizajna vizitkarta postati jednostavan i zanimljiv.

Pripremili smo dva besplatna grafička alata koji će odraditi sav težak posao umjesto Vas. .

Canva

Canva je platforma za grafički dizajn i jedan od najpopularnijih besplatnih on-line grafičkih alata. Koristi se za izradu grafika na društvenim mrežama, postera, prezentacija, vizitkarta i drugog vizualnog sadržaja.

Bez obzira da li ste profesionalni grafički dizajner ili početnik, ovaj alat će vam biti jednostavan za korištenje. Canva nudi veliki broj predložaka s kojima možete raditi.

BeFunky

BeFunky je besplatani on-line grafički alat koji se koristi za uređivanje fotografija, izradu kolaža i grafičkog dizajna za web. BeFunky je mrežna platforma koja nudi veliki broj prilagodljivih predložaka, alata i elemenata koje možete koristiti.

Ovaj grafički alat se ne razlikuje mnogo od alata Canva. Jednostavan je za korištenje, a ukoliko ga planirate koristiti za izradu vizitka nećete se razočarati.