Čestitka Ljeto – Ležaljke

6.64  (50.03 kn) 6.64  (50.03 kn)

Tko od nas ne voli more, plažu, palme, ležaljke i koktele? Pa zašto ne onda baš tom scenom poslati poruku, bez obzira da li čestitate rođendan, životni uspjeh, dobar provod na godišnjem ili jednostavno želite nekome pokazati kako vam je predivno na vašem godišnjem odmoru. Tragovi u pijesku, školjke i koktelćić dovoljni su da osobu kojoj je čestitka namijenjena transportiraju u njen djelić raja.

Personalizacija iznosi 15 kn po čestitki

SKU: 119700 Kategorija:

Opis

Tko od nas ne voli more, plažu, palme, ležaljke i koktele? Pa zašto ne onda baš tom scenom poslati poruku, bez obzira da li čestitate životni uspjeh, dobar provod na godišnjem ili jednostavno želite nekome pokazati kako vam je predivno na vašem godišnjem odmoru. Tragovi u pijesku, školjke i koktelćić dovoljni su da osobu kojoj je čestitka namijenjena transportiraju u njen djelić raja.

Uz plavu boju, ovu čestitku odlikuje izuzetno detaljna izrada i brojni sitni dodaci poput rakova i prstića u pijesku koji cijeloj priči daju dodatnu dubinu.

Uz čestitku dolazi i kuverta, te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku koja se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

Dodatne informacije

Dimenzije 17 × 12 cm

Naslov

Go to Top