Čestitka Roda

4.65  (35.04 kn) 4.65  (35.04 kn)

Svi znamo da djecu donose rode, pa zašto ne bi baš tim motivima čestitali na rođenju djeteta ili obznanili dolazak novog člana obitelji? Sigurni smo da će oduševiti sve novopečene roditelje i njihove obitelji. U unutrašnjosti se nalazi roda koja nosi novorođenče a ispod je natpis “WELCOME” a za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku ili ime djeteta koje se urezuje na unutarnju stranu.

Personalizacija iznosi 15 kn po čestitki

SKU: 109363 Kategorije: ,

Opis

Svi znamo da djecu donose rode, pa zašto ne bi baš tim motivima čestitali na rođenju djeteta ili obznanili dolazak novog člana obitelji? Sigurni smo da će oduševiti sve novopečene roditelje i njihove obitelji. U unutrašnjosti se nalazi roda koja nosi novorođenče a ispod je natpis “WELCOME”. Možete odabrati boju unutrašnjosti prikladnu za cure ili dečke.

Uz čestitku dolazi i kuverta, te za dodatnih 5 kuna možete dobiti i personaliziranu poruku ili ime djeteta koje se urezuje ili printa na unutarnju stranu.

HANDMADE proizvod – Dizajn čestitke je autorski rad, a sama čestitka se nakon oblikovanja i izrezivanja motiva laserom, ručno spaja i ljepi.

POP UP čestitka je poklon koji se čuva cijeli život!

Dodatne informacije

Dimenzije 17 × 12 cm

Naslov

Go to Top