Opis

Zidni sat je onaj predmet kojeg ima svaki dom. Želite svojoj voljenoj osobi pokloniti poseban poklon napravljen samo za nju ili njega, ali nemate neku ideju i poklon koji bi je oduševio? Nudimo izradu personaliziranih zidnih satova od šperploče i pleksiglasa. Satove personaliziramo prigodnim motivima prema Vašim. Sat se može izraditi UV tiskom ili graviranjem. U kreiranju ovog nezamjenjivog sata možete sudjelovati i Vi. Budite kreativni i dozvolite mašti kreiranje originalnih ideja. Donesite svoju fotografiju, tekst ili neki motiv koji ste izmislili, a mi ćemo ih pretvoriti u unikatan i jedinstven proizvod izrađen samo za Vas. Ako nemate ideje, nema problema, rado ćemo Vam ponuditi nekoliko rješenja kojima ćete biti zadovoljni.

Materijali i način izrade zidnog sata

Zidni sat može se napraviti graviranjem ili UV tiskom. Oblik, dimenzije i veličina zidnog sata mogu se prilagoditi željenom sadržaju i potrebama klijenta. Dolazi u raznim oblicima i veličinama. Zidni sat može se napraviti graviranjem pleksiglasa ili šperploče (drva) i UV tiskom na pleksiglas. Zidni sat izrađuje se od kvalitetne šperploče ili akrila debljine 3 mm. Drvo je iznimno pogodan, dugotrajan, kvalitetan i jednostavan materijal za obradu i izradu satova. Pleksiglas (ili akril) je transparentan termoplastični materijal koji je, prvenstveno zbog svoje manje težine, cijene i jednostavnosti rukovanja jako dobar materijal za izradu zidnih satova. Mogućnosti graviranja drva i akrila su beskonačne, sve što se može grafički prirpemiti može se i pretvoriti u fizički, stvarni predmet.

Zidni sat – odličan poklon i dodatak svakom domu

Zidni sat izrađen od pleksiglasa ili šperploče uvijek može pronaći mjesto u Vašem domu ili poslužiti kao odličan poklon za različite prigode. Zbog svojih dimenzija i bezbroj motiva koje može sadržavati, ovo je idealan poklon za Valentinovo, vjenčanje, rođendan ili godišnjicu.

Rok isporuke većih količina je 7 radnih dana ili prema dogovoru.

Za dimenzije sata veće od 250 x 250 mm – cijena na UPIT.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.