Opis

Gravirani Grb

Imati negdje ugraviran državni grb može imati značajno značenje i simboliku za pojedince ili organizacije. Ovakva ploča može biti izraz Vašeg nacionalnog identiteta, može biti znak ponosa na našu zemlju, te služi kao simbol odanosti naciji, predstavljajući njenu kulturu, povijest, vrijednosti i kulturno nasljeđe. Državni grb općenito ima povijesni značaj, utjelovljujući nasljeđe. tradiciju i postignuća nacije, služi kao podsjetnik na bogatu prošlost zemlje i žrtve koju su podnijele prethodne generacije. Osim službenog i povijesnog značaja državni grb se može cijeniti i zbog svoje umjetničke i dekorativne vrijednosti. A može činiti i zanimljiv i unikatan poklon.

Gravirana ploča je dugotrajan proizvod

Metalne pločice poput ove traju godinama. Ako nije oštećena ne trebate ju nikad mijenjati. Izrađene su od metala što im daje određenu čvrstoću. Bilo da pada kiša, snijeg ili da sija sunce, ova oznaka će zadržati svoju jasnoću i čitljivost. Boja pločice je prirodna boja metala (srebrna), a boja gravure je najčešće crna ili tamnosiva.

Karakteristike ploče

  • Materijal: metal
  • Dimenzija: 160 x 140 mm
  • Način izrade: laserska gravura

Ploče s graviranim sadržajem odličan su način organiziranja i isticanja Vašeg doma. Postavljaju se jednostavno i lako te će izgledati kao nove dugi niz godina.

Ova polča savršen je spoj funkcionalnosti, izdržljivosti i stila za Vaš dom.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.