Svijeća Uspomena na vjenčanje

12.49  12.49 

Tattoo svijeća savršen poklon za goste i mladence kako bi imali uspomenu na vjenčanje

Opis

Svijeća Uspomena na vjenčanje idealan je personalizirani poklon za sve mladence ili njihove goste

Svijeća Uspomena na vjenčanje prikazuje ilustraciju mladenaca te njihova imena i datum svadbe. Svijeća simbolično prikazuje ljubav te može biti odličan poklon za mladence ili za njihove goste kako bi imali uspomenu na vjenčanje na kojemu su prisustvovali. Tekst i ilustracije mogu biti personalizirane i mogu doći u drugim bojama.

Odličan poklon koji razveseljava najmilije

Tattoo svijeće su idealan izvor za razne prigode poput rođendana, blagdana ili krštenja. Ponestalo Vam je ideja za poklone? Tattoo svijeće savršen su izbor ako nemate ideju što pokloniti svojim bližnjima. Zašto ne bi nekome poklonili svijeću brojnih motiva i nadahnjujućim tekstom kao lijep znak pažnje. Iznenadite svoju baku, mamu ili sestru.

Kako bi iznenadili voljenu osobu poklonite joj svijeće sa ljubavnim natpisima i motivima. Ako ste kum za Svetu potvrdu možete svojem kumčetu pokloniti svijeću sa motivima Svete potvrde kao lijep poklon za uspomenu. Za prigode Božića osim što su svijeće s motivima i tekstom nudimo i mirisne svijeće kako biste u potpunosti doživjeli Božić. Ako ste u ulozi mladenaca možete svojim gostima pokloniti svijeću sa vašom ilustracijom i datumom kao nezaboravnu uspomenu na vaše vjenčanje.

Prednosti proizvoda

  • Personalizirani tekst
  • Više boja
  • Prekrasna uspomena

Tattoo svijeće praktično su i inovativno rješenje kako jednostavnim poklonom možete obradovati svoje najmilije. Mogu doći i u raznim bojama te su odličan spoj raznih simbola, teksta te ugodnih mirisa.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.  Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Naslov

Go to Top