Raspored stolova od šperploče

33.50  33.50 

Raspored stolova od šperploče izrezuje se i gravira pomoću lasera najsuvremenije tehnologije i vrhunske kvalitete.  Sve što se grafički pripremi na računalu može postati stvarnost. Raspored ne mora biti dosadan i isključivo sadržavati popis stolova i imena. Poigrajte se dizajniranjem. Neka Vaš raspored bude srcolik, romantičan, okrugli ili šaljiv. Pošaljite nam Vaše ideje, a mi ćemo ih realizirati kako bi Vam pomogli u kreiranju svadbe iz snova. Cijena se odnosi na dimenzije 60 x 40 cm. Za ostale oblike i dimenzije cijena na upit.

SKU: 129765 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Raspored stolova od šperploče odlično je organizacijsko rješenje

Raspored stolova od šperploče na vjenčanju pomaže u pronalasku mjesta za sjedenje i njegovom organiziranju. Na svadbama sudjeluje veliki broj ljudi i važno je sve smjestiti na odgovarajuće mjesto. Kako ne bi došlo do zbrke, neugodnih situacija i nesporazuma, plan sjedenja i stolova je odlično rješenje pomoću kojeg svatko može brzo pronaći svoje mjesto. Osim gostima, ovaj dodatak pomaže mladencima da točno znaju gdje se tko nalazi. Ovo im olakšava pronalazak gosti ukoliko ih nešto zatrebaju ili  jednostavno žele popričati s njima.

Izrada plana sjedenja i stolova

Raspored je sastavnica svakog planiranja i organiziranja. Pomoću njega će gosti znati točno za koji stol moraju sjesti i neće bespotrebno gubiti vrijeme na traženje slobodnog mjesta. Plan sjedenja i stolova se izrađuje od šperploče. Drvo je iznimno pogodan materijal za obradu. Izdržljiv je i otporan na različita oštećenja, te ne morate brinuti da će ga netko slučajno i lako uništiti. Šperploča se obrađuje vrhunskom laserskom tehnologiju. Pomoću lasera se šperploča izrezuje i gravira.  Maksimalna dimenzija plana sjedenja je 60×40 cm. Osim klasičnog pravokutnog izgleda, šperploča se može izraziti u srcolike, okrugle i ostale oblike. Svaka grafička priprema koja se radi na računalu može postati stvarnost i gravirati se na drvo.

Zamisli koje postaju stvarnost

Raspored stolova ne mora biti dosadan i isključivo sadržavati samo popis imena i brojeva. Može postati odlično dizajnersko rješenje koje se uklapa u svaku dekoraciju. Pri dizajniranju rasporeda sudjelujete i Vi. Pošaljite nam što želite, a mi ćemo Vam pomoći u realizaciji. Raspored sjedenja i stolova može biti šaljiv, romantičan ili šarmantan te se uklopiti u apsolutno svako svadbeno uređenje. Osim iz šperploče, izrađujemo raspored sjedenja i stolova pomoću ljepenke.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top