Raspored stolova od ljepenke

20.00  20.00 

Raspored stolova od ljepenke odlično je organizacijsko rješenje koje će se dizajnerski uklopiti u svaku dekoraciju vjenčanja. Ljepenka se laserski izrezuje. Laserom se mogu izrezati različiti oblici (srcoliki, okrugli, kvadratni, valoviti ili pravokutni) plana sjedenja. Na ljepenku se lijepi pomno dizajnirana naljepnica koju možete kreirati i Vi. Maksimalna dimenzija rasporeda je 40 x 60 centimetara. Navedena cijena se odnosi na maksimalnu veličinu proizvoda. Za ostale dimenzije i njihovu cijenu pošaljite upit.

SKU: 210240 Kategorije: , Oznaka:

Opis

Raspored stolova od ljepenke svojim dizajnom uklapa se u svaku dekoraciju

Raspored stolova od ljepenke pomože Vama i Vašim gostima na vjenčanju, brzo i jednostavno pronalaženje mjesta. Vjenčanja su uvijek prepuna brojnih uzvanika koje je potrebno smjestit i uputiti na predviđeno mjesto. Plan sjedenja i organizacija stolova odlično sprječavaju nastajanje mogućih neugodnih situacija i nesporazuma.

Izrada i materijal plana sjedenja i stolova

Raspored sjedenja i stolova je postao sastavnica i neizostavni dio svakog vjenčanja. Omogućuje jednostavno  i brzo snalaženje te sprječava zbrku. Izrađuje se od ljepenke pomoću suvremene laserske tehnologije koja omogućuje vrhunsku preciznost prilikom izrade. Zbog svoje preciznosti, laser može izrezati različite oblike ovisno o Vašim željama. Maksimalna dimenzija plana sjedenja je 40 x 60 centimetara. Osim klasičnog pravokutnog, raspored sjedenja može biti srcolikog, valovitog ili okruglog oblika. Nakon što se izreže željeni oblik ljepenke, na nju se lijepi pomno dizajnirana personalizirana naljepnica. Naljepnica može sadržavati različite vizualne elemente pomoću kojih raspored sjedenja postaje dio dekorativnog uređenja vjenčanja. S obzirom da se naljepnica printa, odabir elemenata i boja je neograničen.

Dizajnom do organizacije

Dizajnirajte raspored stolova od ljepenke uz našu pomoć pri realizaciji. Pošaljite nam svoje zamisli, želje i ideje, a mi ćemo ih pretvoriti u stvarnost. Prepustite se mašti. Koristite boje, različite ilustracije i druge vizualne elemente kako bi se raspored sjedenja savršeno uklopio u svadbeno slavlje. Nemate ideja i niste sigurni kako izraditi dizajn? Nema problema. Pomoći ćemo Vam u dizajniranju. Ukoliko želite nešto drugačije, u našoj ponudi možete pronaći raspored stolova od šperploče.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna.

Naslov

Go to Top