Opis

Jednostavna online narudžba šalica s Vašim tekstom ili grafikom . Dodajte grafičko rješenje ili tekst po želji, a šalice Vam šaljemo na kućnu adresu. Budite kreativni i izradite jedinstvene šalice sa natpisom za vaše najdraže. Personalizirane šalice su idealan poklon za rođendane, blagdane i godišnjice. Odaberite najsmješnije tekstove ili meme-ove i započnite prvu jutarnju kavu s osmjehom.

Sparkle šalice dostupne su su : zlatnoj(žuta), srebrnoj, plavoj i roza boji.

***Napomena***

Postupak naručivanja:

1. Upišite tekst i/ili odaberite sliku koju želite na šalici.

2. Odaberite boju šalice

Za narudžbe od 10 i više komada, možete nas kontaktirati na shop@git.hr

Tisak na šalice: Idealno za rođendane, blagdane ili kao poslovni pokloni.

Ona prva jutarnja kava (čaj, cappuccino) uvijek je najdraža i najfinija… Svakako glavni dio jutarnje rutine svakog pravog kavoljupca. Odaberete željenu vrstu kave, odradite ritual pripreme i kuhanja, ulijete u najdražu šalicu, zavalite se i uživate u okusima i mirisima.

Sastavni dio te rutine svakako je šalica, ona jedna jedina koja nam je najdraža i iza koje stoji posebna priča. Bez obzira da li je najdraža zbog motiva sa posebnim značenjima, fotografijama, orginalnim citatima ili je jednostavno najdraža jer smo je dobili kao poklon!

Napomena! Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Jer personalizirane šalice zaista jesu orginalan i svevremenski poklon za baš sve prigode – blagdane, rođendane, godišnjice, a ujedno mogu biti i odličan promidžbeni alat za reklamiranje vašeg brenda, tvrtke, proizvoda ili usluga.

Naručite i vi!