Opis

Tisak na šalice – Metalni lončić kreativan je personalizirani poklon koji će razveseliti svakog

U potrazi ste za originalnim, kreativnim i pomalo otkačenim poklonom koji će izmamiti osmijeh na lice svakom slavljeniku? Onda ste na pravom mjestu. Metalni lončići naizgled djeluju dosadno, no kada ih ukrasite ilustracijama i presmiješnim citatima, ova uobičajena stvarčica postaje odličan personalizirani poklon.

Ona prva jutarnja kava, čaj ili cappuccino uvijek su najdraži, najbolji i najfiniji početak dana i glavni dio jutarnje rutine svakog pravog kavoljupca. Metalni lončić, sa srebrnim ili crnim rubom sa svojim retro izgledom vraća nas u prošlost i kao takav postao je jako popularan proizvod. Izvrstan je za kampiranje ili vikendice jer je izrađen od kvalitetnog i izdržljivog materijala te je otporan od lomljenja.

Značajke proizvoda

  • Tisak: sublimacijski tisak
  • Materijal: metal
  • Personalizirani proizvod
  • Izdržljiv i otporan

Postupak naručivanja:

  • Upišite tekst i/ili odaberite sliku koju želite na šalici.
  • Za narudžbe od 10 i više komada, možete nas kontaktirati na shop@git.hr

Budite kreativni! U kreiranju šalice za Vašu najdražu mamu, najboljeg tatu, uvijek nestašnu sestru ili brata pa i Vašeg voljenog ili Vašu dragu možete sudjelovati i VI. Pošaljite nam dizajn, a mi ćemo Vaše ideje pretvoriti u stvarnost kako bi razveselili one koji Vam najviše znače.

U našoj ponudi možete pronaći brojne personalizirane poklone i šalice s tiskom koje se prilagođavaju apsolutno svakoj kreativnoj ideji.