60 years rođendanska majica

16.00 

Rođendanske majice klasičan su poklon koji uvijek funkcionira! Majice s tiskom mogu sadržavati tekst ili ilustraciju. Tisak na majice može biti samo u jednoj boji ili u nekoliko, ovisno o sadržaju koji se otiskuje. Majice su dostupne u pet različitih veličina i sedam boja.

SKU: N/A Kategorija: Oznaka:

Opis

60 years rođendanska majica

60 years rođendanska majica uvijek je dobra ideja! Frend slavi rođendan, a iscrpili ste već sve ideje za pokon? Majice s prekul natpisom uvijek su super poklon s kojim nećete pogriješiti. Razveseliti će slavljenika i nasmijati sve uzvanike. Koliko godina Vam je trebalo da postane ovako seksi? Limitirano ste izdanje iz koje godine? U kojem mjesecu su rođene legende i kraljice ? Koja je Vaša dopuštena brzina? Uz dozu humora i razigranosti, rođendanske majice su upravo ono što Vam je potrebno za proslavu.

Karakteristike proizvda:

  • Boje majice: bijela, crna, žuta, crvena, zelena, plava i ljubičasta
  • Boje tiska: bijela ili crna (mogućnost tiska u boji)
  • Veličine: S, M, L, XL i XXL
  • Perivo na 60 stupnjeva cezijevih
  • Tehnika tiska: fleksotisak
  • Personalizirani proizvod

Izrada rođendanskih majici

Majice za rođendane izrađujemo fleksotiskom vrhunske kvalitete. Na majice je moguće otisnuti tekstualni i slikovni sadržaj poput internih šala koje samo Vi razumijete ili štosnih ilustracija. Nudimo mogućnost odabira majica u nekoliko veličina (S, M, L, XL i XXL) kako bi pristajale svima! Majice mogu biti bijele, crne, žute, crvene, zelene, plave ili ljubičaste boje.  Tisak na majice može biti u bijeloj ili crnoj boji, a za tisak koji sadrži nekoliko različitih boja, molimo da nas kontaktirate na službeni mail grafika@git.hr, isto vrijedi i za majice neke druge boje osim bijele ili crne.

Majice u crnoj i bijeloj boji dostupne su odmah!

Tisak na majice i tekstil jednostavan je način da se istaknete, to su predmeti s kojim nećete pogriješiti. Obične pamučne majice uvijek su u modi. Lako se održavaju i kombiniraju s ostalim krpicama koje držite u svom ormaru.

Napomena! Za narudžbe u iznosu većem od 67 € dostava je besplatna. Molimo Vas da upit za grafičke usluge pošaljete na grafika@git.hr.

Dodatne informacije

Boja

,

Veličina majice

, , , ,

Naslov

Go to Top